• Kafeskuslari.com ailesine hoş geldiniz..

Sizde kafes kuş türünüz hakkında paylaşım yapmak ve soru sormak için üye olunuz.
    Sizde ailede yerinizi alınız...

Kuşun gaga deliğinden kan geliyor.

ozgemarvin

Yeni Üye
Hastalık Belirtileri
gagası kanıyor
Hastalık Belirti Tarihi
25 Ağu 2021
Kuşum bir anda yanıma uçtu baktığımda gagasının kanadığını gördüm, temizledim iki üç kere ama az miktarda yine kan çıktı. Kaşırken yapmış olabilir çünkü tırnağının ucu da kandı. Kendine zarar verebileceği yer yok tırnağı ile kanatmış olabilir mi? Bir de ceresinde mantar var, mantarın olduğu taraftan kan geliyor. Kanı durdurmak için ne yapabilirim, neler yapmam gerek iyileşmesi için?

Bahar Y.

Müdavim
Ciddi görünüyor durumu daha önce burun kanama vakasına ne öneriliyor görmedim o yüzden yanlış bilgi vermek istemem inşallah kısa sürede iyileşir

Merve00

Paylaşımcı
Benimde bu konuda bilgim yok ama izninizle size tavsiyem kuşu kafesten dışarı çıkarmayın, kan kaybetmiş birde bitkin duruyor burnuda kanadığından nefes almasıda iyice zorlaşacaktır bence kafes dışına çıkıp yorulmasın daha fazla. İnşallah hemen sağlığına kavuşur çok geçmiş olsun 🙏

ozgemarvin

Yeni Üye
Benimde bu konuda bilgim yok ama izninizle size tavsiyem kuşu kafesten dışarı çıkarmayın, kan kaybetmiş birde bitkin duruyor burnuda kanadığından nefes almasıda iyice zorlaşacaktır bence kafes dışına çıkıp yorulmasın daha fazla. İnşallah hemen sağlığına kavuşur çok geçmiş olsun 🙏
Düşündüğünüz için teşekkür ederim. Şu anda kanaması durdu yorulacak bir şey yapmıyor. Yanımızda durmak istediği için izin veriyorum sakince duruyor

Furkanmurat

Eski Forumcu
Kıdemli Üye
Yara iltihap kapmasın dikkat et eğer iltihap görürsen yarasına antibiyotiği toz haline getirip sürmen lazim kan dolayısıyla burun delikleri kapanabilir dikkat et :) geçmiş olsun

Furkanmurat

Eski Forumcu
Kıdemli Üye
Eczaneden terramycn deri merhemi temin edip sabah akşam surersen mubis daha çabuk iyileşir