• Kafeskuslari.com ailesine hoş geldiniz..

Sizde kafes kuş türünüz hakkında paylaşım yapmak ve soru sormak için üye olunuz.
    Sizde ailede yerinizi alınız...

Kuşun duruşu

emregl

Aktif Üye
Yem yemesinde bir sorun var mı? Kuş ayakta durabiliyor mu?
Yem yemesinde problem yok hatta çok yiyor tünekte falan duramıyor hatta yemligini de aşağı koydum saldigim zaman uçmaya çok niyeti olmuyor benden kaçarken sadece halinin yarısı kadar uçabiliyor koltuğa falan çıkabilecek kadar ucmuyor yürümesinde şöyle 3-4 adım atıyor kafası yere düşüyor ve sürekli bir yerlere tutunuyor

Kübra Ö.

Eski Forumcu
Yazar
Kıdemli Üye
Üretici
Ayağında sıkıntı olduğu zaten görünüyor.
Ayaklarının ikisinde de his yok mu? Ayaklarında kırılma olabilir, d vitamimi eksikliği olabilir.
Hangi takviyeleri kullanıyorsunuz? Ayaklarına darbe aldı mı hiç?

emregl

Aktif Üye
Ayağında sıkıntı olduğu zaten görünüyor.
Ayaklarının ikisinde de his yok mu? Ayaklarında kırılma olabilir, d vitamimi eksikliği olabilir.
Hangi takviyeleri kullanıyorsunuz? Ayaklarına darbe aldı mı hiç?
Kırılmalik bişey yok çünkü elimle tuttugumda falan parmağımı kavrayabiliyor sadece güçlü kavrayamiyor takviye vs kullanmiyorum

Kübra Ö.

Eski Forumcu
Yazar
Kıdemli Üye
Üretici
Kırılmalik bişey yok çünkü elimle tuttugumda falan parmağımı kavrayabiliyor sadece güçlü kavrayamiyor takviye vs kullanmiyorum
O zaman vitamin eksikliğinden olabilir.
Gervit, b vitamini ve entrobac ile kanatlıoil in d vitamini kullanın.
Yine de @Demet bükay ablayı etiketliyorum o da görünce yorum yapar. Geçmiş olsun.

Demet bükay

İkon Üye
Moderatör
Şampiyon Üye
Merhaba, geçmiş olsun Ocak ilk hafta konularınıza baktım kuş orda daha sağlıklı duruyor, bugün ise tüyleri ayağı daha kötülemiş
Mineral vitamin eksikliği tüm bunlara sebep, başka gizli bir hastalıkta olabilir
ACİL takviyeler verilmeli, el besleme ile kilo almalı
Calsiyum, demir b vitamini takviyesi olmalı bağışıklık üst seviyeye çıkarılmalıdır
İyi görünmüyor 😔🤲

emregl

Aktif Üye
Merhaba, geçmiş olsun Ocak ilk hafta konularınıza baktım kuş orda daha sağlıklı duruyor, bugün ise tüyleri ayağı daha kötülemiş
Mineral vitamin eksikliği tüm bunlara sebep, başka gizli bir hastalıkta olabilir
ACİL takviyeler verilmeli, el besleme ile kilo almalı
Calsiyum, demir b vitamini takviyesi olmalı bağışıklık üst seviyeye çıkarılmalıdır
İyi görünmüyor 😔🤲
Normalde çok daha kötüydü titriyordu ayağına basamıyordi dışkı yapmıyordu şimdi yumurta beyazı verdik 1 hafta şırınga ile çok daha iyi hali ekstra yapabilcegim bişey varmı diye merak ediyordum (çünkü bu iyileşmiş halı ) teşekkürler

Burçak A.

Eski Forumcu
Moderatör
Kıdemli Üye
Ve mutlaka kanatlı uzmanı görmeli gerekli takviyeleri almalı 🙏

Demet bükay

İkon Üye
Moderatör
Şampiyon Üye
Normalde çok daha kötüydü titriyordu ayağına basamıyordi dışkı yapmıyordu şimdi yumurta beyazı verdik 1 hafta şırınga ile çok daha iyi hali ekstra yapabilcegim bişey varmı diye merak ediyordum (çünkü bu iyileşmiş halı ) teşekkürler
İnşallah güzel bir bakımla iyileşir, aç kalmasın bacağa
voltaren veya dolgit krem alıp sürebilirsiniz eczaneden
BtAmin forte takviyesi yapın
Entrobac probiyotik bağışıklık sistemi içindir mutlaka verin
Hemen toparlaması için el besleme maması ile kursaktan besleme yapın
Geçmiş olsun 🤲😊