• Kafeskuslari.com ailesine hoş geldiniz..

Sizde kafes kuş türünüz hakkında paylaşım yapmak ve soru sormak için üye olunuz.
    Sizde ailede yerinizi alınız...

Takip Edelim Kuşun cinsiyeti nedir?

fixhel

Aktif Üye
Bu aralar ben yatarken ustume koyuyorum kuşu
Opucuk sesi yapiyorum ve konusuyorum sessiz bir sekilde babacik diyorum. Vikvik sesi cikartip bu hareketi yapiyor.

Ekli dosyalar

Şehmus BAKIR

İkon Üye
Yetkili Kurucu
Kurucu Üye
Üretici
Video ekleyin bir bakalim gördüğümüz ve bildiğimiz kadar yorumlayalım maşallah ☺👍

Semiha S.

Eski Forumcu
Moderatör
Kıdemli Üye
Kızışmış dişi görüyorum ben. Video daha kesin olur ama. Yanına erkek alırsanız yavru almanız muhtemel.

fixhel

Aktif Üye
Kızışmış dişi görüyorum ben. Video daha kesin olur ama. Yanına erkek alırsanız yavru almanız muhtemel.
Video ekleyin bir bakalim gördüğümüz ve bildiğimiz kadar yorumlayalım maşallah ☺👍
teşekkür ederim. videoyu çektim , yeni uyandırdım çektim 5 aylık. kızışmış sanırım dediğiniz gibi , kafadan aşağıya doğru seviyorduk sonra vik vik ses çıkartıyordu o yüzden oldu sanırım. bir de okaliptus yaprağı vermiştik. eş almak istiyoruz da o yüzden soruyorum arada sitede özür dilerim

Semiha S.

Eski Forumcu
Moderatör
Kıdemli Üye
teşekkür ederim. videoyu çektim , yeni uyandırdım çektim 5 aylık. kızışmış sanırım dediğiniz gibi , kafadan aşağıya doğru seviyorduk sonra vik vik ses çıkartıyordu o yüzden oldu sanırım. bir de okaliptus yaprağı vermiştik. eş almak istiyoruz da o yüzden soruyorum arada sitede özür dilerim
Melodik ötüş var mı?

Semiha S.

Eski Forumcu
Moderatör
Kıdemli Üye
Ben dişi diyorum 🙋🏼‍♀️