• Kafeskuslari.com ailesine hoş geldiniz..

Sizde kafes kuş türünüz hakkında paylaşım yapmak ve soru sormak için üye olunuz.
    Sizde ailede yerinizi alınız...

Kızgınlık dönemi Kuşun cere rengi normal mi?

ebru22

Yeni Üye
Ben de ilk öyle düşündüm ama kahverengi değil siyah gibi. Bu şekilde olabilir mi cere rengi.

ebru22

Yeni Üye
Yaşına yakın biliyorum ilk alırken erkek yavru aldım demişti.altı yedi ay sonra fotoğrafta kahverengi gördüm kızgın dişi demiştim erkek yetişkin kuş aldı yanına. Bir gün önce de bir süre bana bıraktı emanet olarak ama geldiğinde bu renk olduğunu görünce şaşırdım.Ben de kuş yetiştirdim yavru aldım ama bu renk cere görmedim.şaşırdım O yüzden sormak istedim.

ipeksdeniz

Yeni Üye
ben de kendi kuşumun durumunu sorabilir miyim? nerdeyse 8.5 yaşında ve ilk defa ceresi siyaha yakın renge döndü. sanki delikleri de kapatacak kadar kabuk bağlamış gibi. korkuyoruz :(

Demet bükay

İkon Üye
Mod Yöneticisi
Yardımcı Mentör
Şampiyon Üye
Kıdemli Üye
ben de kendi kuşumun durumunu sorabilir miyim? nerdeyse 8.5 yaşında ve ilk defa ceresi siyaha yakın renge döndü. sanki delikleri de kapatacak kadar kabuk bağlamış gibi. korkuyoruz :(
Merhaba kokusuz vazelin veya tatlı badem yağı sürebilirsiniz
Hormon dengesinden kaynaklı kızgınlık döneminde hanımefendi 🥰🤲

ipeksdeniz

Yeni Üye
Merhaba kokusuz vazelin veya tatlı badem yağı sürebilirsiniz
Hormon dengesinden kaynaklı kızgınlık döneminde hanımefendi 🥰🤲
aa emin misiniz? ilk defa oluyor çünkü ve siyahlaştı iyice. ayrıca ben 8.5 senedir kuşumun erkek olduğunu düşünüyordum. erkeklerin cereleri mavi ve mor olmaz mı? 😅🙈

Demet bükay

İkon Üye
Mod Yöneticisi
Yardımcı Mentör
Şampiyon Üye
Kıdemli Üye
aa emin misiniz? ilk defa oluyor çünkü ve siyahlaştı iyice. ayrıca ben 8.5 senedir kuşumun erkek olduğunu düşünüyordum. erkeklerin cereleri mavi ve mor olmaz mı? 😅🙈
Erkek ise hormon bozukluğu olabilir, ileri yaşlarda rastlanıyor, keyfi hali vakti idrarı dışkısı normal mi?

ipeksdeniz

Yeni Üye
Dışkısı normal ama çok iştahsız. yemleri sürekli aşağıya atıyor. durgun ama bunu yaşlılığına vermiştik. İlettiğim fotoğrafı geçen seneden.

Ece A.

Eski Forumcu
Uzman Mentör
Yardımsever üye
Merhaba, hormonel görünüyor bencede. Demet Hanım'ın dediği gibi ileri ki yaşlarda görülebiliyor🙏🏾 Soğuk sıkım tatlı badem yağı temin edip sürebilirsiniz pekte sevimli 😊 @ipeksdeniz

ipeksdeniz

Yeni Üye
şuan için kötü bir şey yok o halde diye anlıyorum. nasıl süreriz bilmiyorum ama deneyeceğiz, çok korkak bizim kuş 😅. çok teşekkür ederim desteğiniz için.

Hamdi

Müdavim
Yardımsever üye
şuan için kötü bir şey yok o halde diye anlıyorum. nasıl süreriz bilmiyorum ama deneyeceğiz, çok korkak bizim kuş 😅. çok teşekkür ederim desteğiniz için.
Kulak çubuğuna biraz sıkın tatlı badem yağını hafif hafif dokundurun kuş korkabilir ilk defa gördüğü için ama siz bir o kadar narin ve nazik olun burun deliklerine gelmesin yeter :)

Son düzenleme:

EzgiA

Eski Forumcu
Moderatör
Etkinlik Uzmanı
Uzman Mentör
Kıdemli Üye
Kulak çubuğuna biraz sıkın tatlı badem yağını ya da vazelin sürecekseniz batırın ucuna hafif hafif dokundurun kuş korkabilir ilk defa gördüğü için ama siz bir o kadar narin ve nazik olun burun deliklerine gelmesin yeter :)
Ablacığım Merhaba. Vazelin Sürmeyin lutfen. Yerse İç Organları Mahveder Ve Zehirler. Ana Maddesi Petrol Biliyorsun.

Üst Alt