• Kafeskuslari.com ailesine hoş geldiniz..

Sizde kafes kuş türünüz hakkında paylaşım yapmak ve soru sormak için üye olunuz.
    Sizde ailede yerinizi alınız...

Soru! Kuşumuza ne oldu

firik

Yeni Üye
Merhaba arkadaşlar
Kuşum geçen gün eşimin elinde ters çevirip severken birden kasıldı ve nöbet geçiriyormuş gibi oldu. Sonrasında veterinere götürdük ve kuşlardan anlamadığını egzotik hayvan sınıfına girdiğini söyledi bizi eve gönderdi. başka bir veteriner de astım bronşit veya kursak mantarı olabileceğini söyledi antibiyotik verdi yolladı bizi, dün vitaminini içirirken yine nöbet geçirdi üzüntüden ne yapacağımızı şaşırdık size ne olmuş olabilir? 2-3 aylık daha erkek. Bu sabah da burnunun üstü böyle olmuş. Ekli dosyayı görüntüle 20316

Omerft18

Paylaşımcı
Merhaba arkadaşlar
Kuşum geçen gün eşimin elinde ters çevirip severken birden kasıldı ve nöbet geçiriyormuş gibi oldu. Sonrasında veterinere götürdük ve kuşlardan anlamadığını egzotik hayvan sınıfına girdiğini söyledi bizi eve gönderdi. başka bir veteriner de astım bronşit veya kursak mantarı olabileceğini söyledi antibiyotik verdi yolladı bizi, dün vitaminini içirirken yine nöbet geçirdi üzüntüden ne yapacağımızı şaşırdık size ne olmuş olabilir? 2-3 aylık daha erkek. Bu sabah da burnunun üstü böyle olmuş. Ekli dosyayı görüntüle 20316
Bir sorun gözükmüyor fotoğrafta

firik

Yeni Üye
Bir videosu var, sürekli peşpeşe hapşırdığı ve boğzında bir şey kalmış gibi hareketler yaptığı. Veterinerler de anlamadı ama nöbet geçirmesinden çok korkuyoruz gözleri gidiyor ters dönüp titremeye başlıyor

EnesGenç

Eski Forumcu
Soka girdiği zaman ayağını soğuk suya sokup çıkart düzelmesi için yöntem

Didemkaya

Eski Forumcu
Üretici
Kursak mantarı olduğunu kesinlikle düşünmüyorum kuşunuzun iştah durumu nasıl salyalı kusma olayı gerçekleşti mi yada ağızda kötü koku mevcut mu birde dışkısı ne durumda güncel dışkı resmi atarsınız hocalarımız da ona göre yardımcı olurlar

Tuğrul Bey

Eski Forumcu
Emektar Üye
Egzotik hayvan sınıfına giriyor biz bakamayiz diyen veterinere Allah bol kazanç versin. Su olabilir bu olabilir diyen veterinere birşey demiyorum.

Üst Alt