• Kafeskuslari.com ailesine hoş geldiniz..

Sizde kafes kuş türünüz hakkında paylaşım yapmak ve soru sormak için üye olunuz.
    Sizde ailede yerinizi alınız...

KUŞUMUZ KUMA ALIŞTI FAKAT?

acn97

Aktif Üye
Muhabbet kuşumu grit kum yemeye alıştırdım bugün ilk defa yediğini gördüm birkaç parça aldı fakat bir şey fark ettim kuşumun dışkı miktarı arttı normalde onun rutinini çok iyi takip ederim sabah ve aksam altını degistirir peceteleri ve dıskıları kontrol ederim ters bir sey var mı diye bugün kum yediği için midir bilemem normalden çok daha fazla dışkıladığını fark ettim normalde aksama kadar yaptığı miktarı daha aksam olmadan yakalamış bile kuş kumu dışkılamayı arttırır mı fazla dışkı yapması bir sorun mudur yoksa iyi bir durum mudur acaba?

Burçak A.

Eski Forumcu
Moderatör
Kıdemli Üye
Muhabbet kuşumu grit kum yemeye alıştırdım bugün ilk defa yediğini gördüm birkaç parça aldı fakat bir şey fark ettim kuşumun dışkı miktarı arttı normalde onun rutinini çok iyi takip ederim sabah ve aksam altını degistirir peceteleri ve dıskıları kontrol ederim ters bir sey var mı diye bugün kum yediği için midir bilemem normalden çok daha fazla dışkıladığını fark ettim normalde aksama kadar yaptığı miktarı daha aksam olmadan yakalamış bile kuş kumu dışkılamayı arttırır mı fazla dışkı yapması bir sorun mudur yoksa iyi bir durum mudur acaba?
Yaptığı dışkı resmini atabilir misiniz

Demet bükay

İkon Üye
Moderatör
Şampiyon Üye
Kuş kumu sindirimi kolaylaştırdı için artırabilir, endişe etmeyin lütfen 🤲😊

Burçak A.

Eski Forumcu
Moderatör
Kıdemli Üye
dışkıyı o gün cekmeyi unuttum ama hepsi normaldi daha önce dıskılarına takip ettim dıskılar normal ama cok sayıdaydı
Kuş kumu sindirimi kolaylaştırdığı için normal 🙂 Ek başka semptom yoksa problem yok 🙂

Üst Alt