• Kafeskuslari.com ailesine hoş geldiniz..

Sizde kafes kuş türünüz hakkında paylaşım yapmak ve soru sormak için üye olunuz.
    Sizde ailede yerinizi alınız...

Soru! Kuşumun yumurtası var ve halsiz normal mi

eyldnzsmsk

Aktif Üye
Kuşumun yumurtası var ve 1 haftalık sanırım son 2 gündür halsiz normal mi

Burçak A.

İkon Üye
Moderatör
Uzman Mentör
Kıdemli Üye
Kuşunuzun videosunu çekip streamble.com üzerinden atabilir misiniz ☺

eyldnzsmsk

Aktif Üye
Kuşunuzun videosunu çekip streamble.com üzerinden atabilir misiniz ☺
Şuan kendine geldi kendini doğuma hazırlıyor sanırım ve bir sorum olucak kuşumun yuvaligi çok küçüktü ve follugu yoktu küçük folluk bulamadigim için büyük folluğu olan bir yuvalık aldım yuvalıgi değiştirdim dişi kuş icine girdi bir kaç kere ama yinede yerini yabancilamis olabilir mi yani doğru bir şey mi yaptigimiz

eyldnzsmsk

Aktif Üye
Şuan kendine geldi kendini doğuma hazırlıyor sanırım ve bir sorum olucak kuşumun yuvaligi çok küçüktü ve follugu yoktu küçük folluk bulamadigim için büyük folluğu olan bir yuvalık aldım yuvalıgi değiştirdim dişi kuş icine girdi bir kaç kere ama yinede yerini yabancilamis olabilir mi yani doğru bir şey mi yaptigimiz
Abla sende yardım edersen çok mutlu olurum🙏🏿 @Demet bükay

Semiha S.

Eski Forumcu
Moderatör
Uzman Mentör
Kıdemli Üye
Daha kuluçka başlamamış sıkıntı olmaz.

Üst Alt