• Kafeskuslari.com ailesine hoş geldiniz..

Sizde kafes kuş türünüz hakkında paylaşım yapmak ve soru sormak için üye olunuz.
    Sizde ailede yerinizi alınız...

Kuşumun yumurtası var ama yuvalık yok

filizcvl

Yeni Üye
Merhabalar benim bir çift kuşum var dişi kuşum arka arkaya kuluçka geçirdi. İkinci kuluçkadayken yumurtalar çıkmadan tekrar çiftleşmeye başladılar yumurtalar da boş olduğu için ben de yuvalığı çıkardım çünkü kuşum artık çok yoruldu ama şimdi tekrar yumurtası var yumurtlamak üzere yuvalık olmayınca kafes tabanına yumurtlar mı napmam gerekiyor

Mert G.

Eski Forumcu
Merhabalar benim bir çift kuşum var dişi kuşum arka arkaya kuluçka geçirdi. İkinci kuluçkadayken yumurtalar çıkmadan tekrar çiftleşmeye başladılar yumurtalar da boş olduğu için ben de yuvalığı çıkardım çünkü kuşum artık çok yoruldu ama şimdi tekrar yumurtası var yumurtlamak üzere yuvalık olmayınca kafes tabanına yumurtlar mı napmam gerekiyor
Yumurtlar sakın takmayın dınlensın hemen yumurtladıgı gibi alıp atın yumurtayı

filizcvl

Yeni Üye
Tamamdır çok teşekkür ederim birbirlerine çok bağlı oldukları için erkekle ayiramiyorum böyle olunca da hala çiftleşmeye devam ediyorlar yuvalık olmadığı için zamanla birakirlar mı

Mert G.

Eski Forumcu
Tamamdır çok teşekkür ederim birbirlerine çok bağlı oldukları için erkekle ayiramiyorum böyle olunca da hala çiftleşmeye devam ediyorlar yuvalık olmadığı için zamanla birakirlar mı
Bilemiyorum ama kuluçkaya yatırmayım ve kafesinde daima kalamar kemiği olsun

Semiha S.

Eski Forumcu
Moderatör
Kıdemli Üye
Kafese yumurtlar. Yumurtlayınca bekletmeden alıp atarsanız bir süre sonra durulur. Olmadı eşleride ayırabilirsiniz. Yuvalık takmayın. Bu süreçte kalsiyum desteği verin.

Üst Alt