• Kafeskuslari.com ailesine hoş geldiniz..

Sizde kafes kuş türünüz hakkında paylaşım yapmak ve soru sormak için üye olunuz.
    Sizde ailede yerinizi alınız...

Güncel sorunlar! Kuşumun yumurtası sıkıştı sanırım lütfen bakın ve İstanbul'da düzgün veteriner bilen var mı?

Healest

Yeni Üye
Sorun şu yaklaşık 2 haftadır alt kısmı şiş ve 1-2 ay önce tüneğe sinmeye başladığını fark ettik kuyruk hareketi vardı ve biz erkek olduğunu biliyorduk. Veterinere gittik ishali vardı onu toparladı gibi kuyruk hareketi için ise nefes almada zorluk çektiğini söyledi belki de yumurtayı çıkarmaya çalışıp yoruluyordur bilmiyorum. Yumurta mı sıkıştı sizce veya ne olabilir. ve Cinsiyeti erkek mi dişi mi

Burçak A.

İkon Üye
Moderatör
Uzman Mentör
Kıdemli Üye
Dişi, orası sert mi? Yumurta sıkışması olsa kusar, halsiz olur ama orada yumurta, tümör de olabilir mutlaka kanatlı uzmanı görmeli. Maydanozun kendisini vermeyin hem kalsiyum emilimini etkiler hem de zehirler, sapını verin. Kafes kare olmalı, yön bulma duygusunu köreltir. Tünekler tahta olmalı, plastik tünek bakteri üretir ☺

Healest

Yeni Üye
Evet tünekleri değişeceğim yakın zamanda, kusma hareketi yapıyor video olduğu için buraya ekleyemiyorum ama

Burçak A.

İkon Üye
Moderatör
Uzman Mentör
Kıdemli Üye
Evet tünekleri değişeceğim yakın zamanda, kusma hareketi yapıyor video olduğu için buraya ekleyemiyorum ama
Streamble.coma yükleyin ardından çıkan linki buraya yapıştırın ☺

Üst Alt