• Kafeskuslari.com ailesine hoş geldiniz..

Sizde kafes kuş türünüz hakkında paylaşım yapmak ve soru sormak için üye olunuz.
    Sizde ailede yerinizi alınız...

kusumun yumurtası cıkmıyor

sudezwqp

Yeni Üye
kusumun neredeyse bir bucuk aydır kızgınlık yumurtası var hala cıkmadı normal mi? Bu sıralar ucmada sorunlar yasıyor,daha dogrusu duracagı yerı kestıremıyor sanırım hedefledigi yerin arka tarafina düsüyor.Yemlerine baktıgımda da cok yemedıgını goruyorum kaka yaparken ıkınma sesi cikariyor zorlandigini anlayabiliyorum.Buradan bir kisi yag sürmemi onermisti surdugum halde yumurtayı yapamadı lütfen yardim edin

Demet bükay

İkon Üye
Moderatör
Şampiyon Üye
kusumun neredeyse bir bucuk aydır kızgınlık yumurtası var hala cıkmadı normal mi? Bu sıralar ucmada sorunlar yasıyor,daha dogrusu duracagı yerı kestıremıyor sanırım hedefledigi yerin arka tarafina düsüyor.Yemlerine baktıgımda da cok yemedıgını goruyorum kaka yaparken ıkınma sesi cikariyor zorlandigini anlayabiliyorum.Buradan bir kisi yag sürmemi onermisti surdugum halde yumurtayı yapamadı lütfen yardim edin
Merhaba streamable.com üzerinden kısa bir video paylaşır mısınız linki kopyalayıp buraya yapıştırın lütfen

Demet bükay

İkon Üye
Moderatör
Şampiyon Üye
dıskısında kan cıktıgında atmıstım hala durmakta yandan ve sırttan fotografı.O zaman yag sürmemi onermistiniz surdum artık dıskısında kan yok ama artık daha buyuk sorunları var anlattıgım uzere
Çift konu açmışsınız normalde çıkarması gerekiyor, müdahale gerekli artık durumu iyi değil

Üst Alt