• Kafeskuslari.com ailesine hoş geldiniz..

Sizde kafes kuş türünüz hakkında paylaşım yapmak ve soru sormak için üye olunuz.
    Sizde ailede yerinizi alınız...

Tavsiye Et Kuşumun yeri sorun olur mu?

Yunus.Emre

Yeni Üye
Herkese merhabalar. Odamda ufak bir değişiklik yaptım ve kuşumu koyduğum yer konusunda kafama bir şey takıldı sizlere danışmak istedim. Kuşumun tam karşısında camlı bir dolap var bu dolaptan kendi yansımasını az da olsa görebiliyor bu sorun olur mu yerini değiştirmeli miyim? Yanda ayna da var ama kontrol ettim kendisini göremiyor. IMG_20251005_204123.jpgKendisi erkek ve 4 yaşında.

Demet bükay

İkon Üye
Mod Yöneticisi
Yardımcı Mentör
Şampiyon Üye
Kıdemli Üye
Herkese merhabalar. Odamda ufak bir değişiklik yaptım ve kuşumu koyduğum yer konusunda kafama bir şey takıldı sizlere danışmak istedim. Kuşumun tam karşısında camlı bir dolap var bu dolaptan kendi yansımasını az da olsa görebiliyor bu sorun olur mu yerini değiştirmeli miyim? Yanda ayna da var ama kontrol ettim kendisini göremiyor. Ekli dosyayı görüntüle 94718Kendisi erkek ve 4 yaşında.
Merhaba forumumuza hoşgeldiniz 😊
Kafesi yerden alın altına sehpa veya masa koyun
Dolap sıkıntı yapmaz fakat yerde olmaz😊

Demet bükay

İkon Üye
Mod Yöneticisi
Yardımcı Mentör
Şampiyon Üye
Kıdemli Üye
Herkese merhabalar. Odamda ufak bir değişiklik yaptım ve kuşumu koyduğum yer konusunda kafama bir şey takıldı sizlere danışmak istedim. Kuşumun tam karşısında camlı bir dolap var bu dolaptan kendi yansımasını az da olsa görebiliyor bu sorun olur mu yerini değiştirmeli miyim? Yanda ayna da var ama kontrol ettim kendisini göremiyor. Ekli dosyayı görüntüle 94718Kendisi erkek ve 4 yaşında.
Fotoğrafta dışkı çok ızgarayı temizleyin dışkılardan uzak kalmalı
Tünek 1 tane ve az😔😔
1 tünek daha ekleyin
Lütfen tüneği de yıkayın çok dışkı bulaşmış
Ayakları mantar olur

Yunus.Emre

Yeni Üye
Fotoğrafta dışkı çok ızgarayı temizleyin dışkılardan uzak kalmalı
Tünek 1 tane ve az😔😔
1 tünek daha ekleyin
Lütfen tüneği de yıkayın çok dışkı bulaşmış
Ayakları mantar olur
Şimdi temizliğe geçeceğim tünek de yarın alayım ama kafeste de alan az çok daraltmaz mı daha önce de almayı düşündüm ama ondan dolayı vazgeçmiştim.

Demet bükay

İkon Üye
Mod Yöneticisi
Yardımcı Mentör
Şampiyon Üye
Kıdemli Üye
Şimdi temizliğe geçeceğim tünek de yarın alayım ama kafeste de alan az çok daraltmaz mı daha önce de almayı düşündüm ama ondan dolayı vazgeçmiştim.
Paralel değil de T şeklinde yaparsınız yürür 😊

Hilye Bulut

Tutkulu
Stajyer Uzman
Yardımsever üye
Ekstra olarak salıncağını plastik değil de tahta tünekli alın,plastik tünekle aynı sebeplerden.Kalınlığı kafes içi tünekten farklı olursa daha hoş olur ayak altında baskı olan alanlar aynı olmaz,nasırı önlemiş olursunuz.Bunun yanında ayakları kuru duruyor,tatlı badem yağı sürebilirsiniz hatta gagasına da sürün ezilme vs.varsa iyi gelir🌸

Yunus.Emre

Yeni Üye
Ekstra olarak salıncağını plastik değil de tahta tünekli alın,plastik tünekle aynı sebeplerden.Kalınlığı kafes içi tünekten farklı olursa daha hoş olur ayak altında baskı olan alanlar aynı olmaz,nasırı önlemiş olursunuz.Bunun yanında ayakları kuru duruyor,tatlı badem yağı sürebilirsiniz hatta gagasına da sürün ezilme vs.varsa iyi gelir🌸
Teşekkürler

Üst Alt