• Kafeskuslari.com ailesine hoş geldiniz..

Sizde kafes kuş türünüz hakkında paylaşım yapmak ve soru sormak için üye olunuz.
    Sizde ailede yerinizi alınız...

Yaşını sor! Kuşumun yaşı ve cinsiyeti

sudeblcc

Yeni Üye
Hollanda kırmasıymış sanırım yeni aldim erkek dedi ama yavruyken ceresi nasıl bu kadar net mavi anlamadim.
1000094358.jpg

sudeblcc

Yeni Üye
Merhaba erkek sarı yüz yerli bir kuş
En az 4-5 aylık😊
Merhaba cevabınız için çok teşekkür ederim, benim merak ettiğim birşey daha var bildiğim üzere yavru erkeklerin morumsu bir ceresi var bu kuşta neden yetişin cere rengi var bunun nedeni ne tam olarak? Birde diğer muhabbet kuşumdan daha iri ve pofuduk

Demet bükay

İkon Üye
Mod Yöneticisi
Yardımcı Mentör
Şampiyon Üye
Kıdemli Üye
Merhaba cevabınız için çok teşekkür ederim, benim merak ettiğim birşey daha var bildiğim üzere yavru erkeklerin morumsu bir ceresi var bu kuşta neden yetişin cere rengi var bunun nedeni ne tam olarak? Birde diğer muhabbet kuşumdan daha iri ve pofuduk
Rica ederim 😊ilk 3 ay mor olur biz morlar yavru deriz, 4-5 aydan 1 yaşa kadar genç daha sonra yetişkin olurlar

Demet bükay

İkon Üye
Mod Yöneticisi
Yardımcı Mentör
Şampiyon Üye
Kıdemli Üye
Sarı yüz bir Rainbow kuşunuz menekşe benekli net bir fotoğraf paylaşır mısınız lütfen, kanat uçları da görünsün yandan ve sırttan

Aslı Ö.

Eski Forumcu
Moderatör
Uzman Mentör
Kıdemli Üye
Editör
Bence bu çocuk 4-5 aylıktan daha küçük. Yani iki aylık civarlarında. Alın çizgileri gitmemiş belirgin ve bazı mutasyonlu kuşlarda cere rengi çok erken maviye dönebilir. Tahminimce o yönde. Yavru olduğu içinde karanlık yerlere gitme kafes tabanında uyuma gibi şeyler görülebilir. Dışkı ilk günler olduğu için değişim olabilir ama yine de paylaşın değerlendirelim.

sudeblcc

Yeni Üye
Bence bu çocuk 4-5 aylıktan daha küçük. Yani iki aylık civarlarında. Alın çizgileri gitmemiş belirgin ve bazı mutasyonlu kuşlarda cere rengi çok erken maviye dönebilir. Tahminimce o yönde. Yavru olduğu içinde karanlık yerlere gitme kafes tabanında uyuma gibi şeyler görülebilir. Dışkı ilk günler olduğu için değişim olabilir ama yine de paylaşın değerlendirelim.
Çok teşekkür ederim 🙏

Ekli dosyalar

Üst Alt