• Kafeskuslari.com ailesine hoş geldiniz..

Sizde kafes kuş türünüz hakkında paylaşım yapmak ve soru sormak için üye olunuz.
    Sizde ailede yerinizi alınız...

Kuşumun uçma problemi

Unbelievable

Yeni Üye
Bu konuyu başka bir yerde açmıştım. Cevap gelmeyince buraya açtım. Diğerini moderatör arkadaş silebilir.
Merhabalar. Dişi olan muhabbet kuşum akşama kadar erkek muhabbet kuşum ile salonda halının üzerinde koşturup duruyor. Ama son 2 haftadır salonda eskisi gibi 4-5 metrelik uçuşlar yapamıyor. En fazla 50 cm uçuyor ve uçmak istediği yere gidemeden yere inmek zorunda kalıyor. Veterinere götürdüm biraz yağlanma var dedi. Bir sakatlık görmedi. Akşama kadar koşturuyor evde. Acaba uçmayı mı unuttu? Ne tavsiye edersiniz. Teşekkür ederim.

Bahar Y.

Müdavim
Bu konuyu başka bir yerde açmıştım. Cevap gelmeyince buraya açtım. Diğerini moderatör arkadaş silebilir.
Merhabalar. Dişi olan muhabbet kuşum akşama kadar erkek muhabbet kuşum ile salonda halının üzerinde koşturup duruyor. Ama son 2 haftadır salonda eskisi gibi 4-5 metrelik uçuşlar yapamıyor. En fazla 50 cm uçuyor ve uçmak istediği yere gidemeden yere inmek zorunda kalıyor. Veterinere götürdüm biraz yağlanma var dedi. Bir sakatlık görmedi. Akşama kadar koşturuyor evde. Acaba uçmayı mı unuttu? Ne tavsiye edersiniz. Teşekkür ederim.
Hoşgeldiniz, ne sıklıkla kafes dışına çıkıyor, yağlanma kaynaklı olabileceği gibi uçuş tüylerinden biri/bir kaçı
düşmüş olabilir

EnesGenç

Eski Forumcu
Kuşun altına yastık koyun biraz yukarıdan salın kanatlarını çırpıp yagi erir

Unbelievable

Yeni Üye
Yeni üye değilim başka paylaşımlarım var. Yine de hoşbuldum 😃 Kafes dışına ne sıklıkla çıkıyor diye sormuşsunuz. Sabah 8 den akşam 24 e kadar dışarıdalar. Sadece acıkınca veya susayınca kafese gidiyorlar. Yani bir günde yaklaşık 14-15 saat dışarıda koşturup duruyorlar. Oyun oynuyorlar. Resimleri ekliyorum.

Şehmus BAKIR

İkon Üye
Yönetici
Yetkili Kurucu
Kurucu Üye
Mentör
Üretici
Hoşgeldiniz kuşunuz tüyden çıkınca daha iyi olacaktır bu dönemde iyi besleyin vitamin yulaf ve iyi karışımlar verin . ekstra ev sıcaksa banyo yaptırın ve kafesinden çok çıkarmayın