- Hastalık Belirtileri
- fransız tüy hastalığı
- Hastalık Belirti Tarihi
- 1 Tem 2024
- Kullanılan İlaç
- bt amin forte
herkese merhaba daha önce Forum’da kuşumun gözünü kaşınması ile ilgili bir konu açmıştım orada kuşumun Fransız tüy hastası olup olamayacağı ile ilgili fikrimi belirtmiştim kuşumu daha detaylı video çektim incelemeniz için yüklüyor olacağım. Kuşun kanatları altında sürekli kanlı kanatlar küçük kurumuş kanlar oluyor ve kanatlarının altı inanılmaz derecede kel, uçmaya çalışıyor ama sürekli uçmaya çalışmasından itibaren yere biraz hızlı şekilde düşüyor sadece süzülebiliyor anlayacağınız. Kuşum için şu an haftada bir defa pazartesi günü Gervit-w cuma günü bt amin forte veriyoruz. İlaç kullanımımızla ilgili bir tavsiyeniz olur mu sıklığını arttıralım mı, kuşumuzun rahatsızlığı ne olabilir çünkü yaşıtlarına göre çok küçük bir kuş. Kuşumuz dört aylık aldığımızda da küçüktü aldığımızda bir ya da iki aylık olduğunu varsayıyorum. kuşumuzun sağlığı yerinde olduğu sürece uçup uçmaması bizim için önemli değil ama daha fazla güçlenmesi için yapabileceğimiz bir şey varsa yapmaya hazırız. Tavsiyelerinizi bekliyorum hepinize çok teşekkür ederim Watch gfr6t8 | Streamable Watch unnamed | Streamable