• Kafeskuslari.com ailesine hoş geldiniz..

Sizde kafes kuş türünüz hakkında paylaşım yapmak ve soru sormak için üye olunuz.
    Sizde ailede yerinizi alınız...

Çözüldü! kuşumun tüyü

queencat

Aktif Üye
5 yaşında dişi kuşum kuşumun enerjisi yemesinde sorun yok ama bu tüyü neden böyle sizce elimin üstüne geldiğinde indirmeye çalıştım tüyünü yine tüyü böyleydi avcumun içine alamadığım için çok elleyemedim sizce bi sorun var mıdır yoksa normal mi

Ekli dosyalar

Faik Akay

Aktif Üye
Afedersiniz özür dilerim ama çok komik olmuş yazmadan edemedim nedense 😂😂

TarçınTaş

Paylaşımcı
Yardımsever üye
5 yaşında dişi kuşum kuşumun enerjisi yemesinde sorun yok ama bu tüyü neden böyle sizce elimin üstüne geldiğinde indirmeye çalıştım tüyünü yine tüyü böyleydi avcumun içine alamadığım için çok elleyemedim sizce bi sorun var mıdır yoksa normal mi
Birşeyi yok dönmüş ssdece düzeltir birazdan onu😊🌸

Aslı Ö.

Eski Forumcu
Moderatör
Uzman Mentör
Kıdemli Üye
Editör
Tüyü ters dönmüş. Gelecek tüy dönemlerinde tüyleri atınca yenisi düzgün şekilde gelir. Sorun yok. B vitamini ile destekleyin. Sağlıklı olsun varsın tüyü ters olsun 🌸

Şahin_tutuş

Paylaşımcı
Valla ben de güldüm yalan yok. :) Japones olmaya çalışmış ama becerememiş gibi. Belki de genlerinde var kim bilir. :D Kendi düzeltir onu çyle çıkmadıysa.

images.jpeg

Üst Alt