• Kafeskuslari.com ailesine hoş geldiniz..

Sizde kafes kuş türünüz hakkında paylaşım yapmak ve soru sormak için üye olunuz.
    Sizde ailede yerinizi alınız...

Kuşumun tüyü neden böyle nolur yardım edin

Kübra Ö.

Eski Forumcu
Yazar
Kıdemli Üye
Üretici
Kuluçkada çıkmış yavru var mı? Varsa onlara yem kusarken kuruyup üzerine yapışmıştır. Temizlediğiniz halde çıkmıyor mu?

Furkan82828282

Paylaşımcı
Kuluçkada çıkmış yavru var mı? Varsa onlara yem kusarken kuruyup üzerine yapışmıştır. Temizlediğiniz halde çıkmıyor mu?
Abla 4 yavrusu var en büyüğü 1 ocaklı bı kuşçu beni korkuttu mantar olabilir diye bende turbo diye bı damla var mamaistten onu suyla karıştırıp sıktım bütün kuşlara yavru kuş var (yeme düşen)onun kafesini uzağa koydum su sıkınca biraz geçti gibi bakacağım eğer kuruyunca duruyorsa söylerim(elimle ufalayinca dağılıyordu(

Demet bükay

İkon Üye
Moderatör
Şampiyon Üye
Abla 4 yavrusu var en büyüğü 1 ocaklı bı kuşçu beni korkuttu mantar olabilir diye bende turbo diye bı damla var mamaistten onu suyla karıştırıp sıktım bütün kuşlara yavru kuş var (yeme düşen)onun kafesini uzağa koydum su sıkınca biraz geçti gibi bakacağım eğer kuruyunca duruyorsa söylerim(elimle ufalayinca dağılıyordu(
Ablacım kanatlıoil turbo nefes açıcı, neden sıkıyorsun onu🤷, o çok bilmiş petshopların yatacak yeri yok😡

Üst Alt