• Kafeskuslari.com ailesine hoş geldiniz..

Sizde kafes kuş türünüz hakkında paylaşım yapmak ve soru sormak için üye olunuz.
    Sizde ailede yerinizi alınız...

Kuşumun tüyü çok dökülüyor

Batuhan/maviş

Yeni Üye
B vitamini tüy sağlığı için gerekli. Kullanmıyor iseniz probiyotik te alın. Entrobac ya da diazym olabilir
Ben şuana kadar hiç ilaç takviye yapmadım probiyotik olarak sanırım entrobac veya diazym öneriyosunuz sanırım anladığım kadarıyla doğrumudur? Ve bu resimdekiler uygunmudur nası kullanılırEkli dosyayı görüntüle 9725

Bahar Y.

Müdavim
Eğer tek kuş besliyorsanız B vitamininin biraz daha bölünmüş hali var isterseniz onu temin edin, evet entrobac tavsiye edilen bir üründür

Bahar Y.

Müdavim
Röhnfried daha küçük aliyim o zaman doğrumudur diyeri sıkıntı yapmaz saden onlar galiba öyle oluyor
Entrobac probiyotiğin en az olanı 25 gram zaten, tek kuş için gayet yeterli olur, röhnfried 10 ml alırsanız bence uzun süre yeter, tabi fikir sadece siz daha iyi bilirsiniz ne alacağınızı :)

Batuhan/maviş

Yeni Üye
Entrobac probiyotiğin en az olanı 25 gram zaten, tek kuş için gayet yeterli olur, röhnfried 10 ml alırsanız bence uzun süre yeter, tabi fikir sadece siz daha iyi bilirsiniz ne alacağınızı :)
Sizin fikriniz benim için çok önemli benim fazla bi bilgim yok o yüzden siz ne derseniz onları alır uygularım 🙃 sizin fikirleriniz benim için çok önemli yeşekkür ederim yardım ettiğiniz için

Bahar Y.

Müdavim
Sizin fikriniz benim için çok önemli benim fazla bi bilgim yok o yüzden siz ne derseniz onları alır uygularım 🙃 sizin fikirleriniz benim için çok önemli yeşekkür ederim yardım ettiğiniz için
Estağfurullah :) aklınıza takılan şeyleri gönül rahatlığıyla sorabilirsiniz, elimizden geldiğince yardımcı olmaya çalışırız

Üst Alt