• Kafeskuslari.com ailesine hoş geldiniz..

Sizde kafes kuş türünüz hakkında paylaşım yapmak ve soru sormak için üye olunuz.
    Sizde ailede yerinizi alınız...

Kuşumun tüyleri neden böyle?

güll

Yeni Üye
Hastalık Belirtileri
İshal, karın bölgesinde şişlik
Kullanılan İlaç
Aniper - fresh tamamlayıcı yem Maxisol-isadur
Merhaba. Erkek muhabbet kuşumun bazı sorunlari vardı ve ona göre veterinere götürdüm. Veteriner 2 antibiyotik ve 2 tane vitamin yazdı kuşu dışarı çıkarmamamizi ve gün ışığı almaması gerektiğini söyledi. Suyunu yemini 24 saatte bir değiştirmemizi bulunduğu alanı havalandırmamamızi söyledi bunları yaptık ama şuan kuşumun karın bölgesi şişik ishali sulu ve tüyleri yoluk yoluk geliyor ne yapmam gerek kuşumda iltihaplanma vs. Var mı ishalinin gitmesi için ne yapabilirim bilgisi olan cevaplarsa sevinirim

Ekli dosyalar

Burçak A.

Eski Forumcu
Moderatör
Kıdemli Üye
Öncelikle geçmiş olsun. Kuşunuz çok tüy dökmüş iç organları için röntgen çekildi mi? Ve dışkıları kokuyor mu?

Burçak A.

Eski Forumcu
Moderatör
Kıdemli Üye
Kuşunuza mutlaka röntgen çekilsin ve mutlaka tüy analizi de yapılsın virüs hastalığı da olabilir 🙏

güll

Yeni Üye
Nerede ikamet ediyorsunuz? Kuşunuzda tüy hastalığı var gibi. Dışkıları da normal değil.
Ankarada oturuyorum. Dışkısı baya süredir böyle veterinerin verdiği iğnede 2 antibiyotik var 10 günü aşkın kullanıyorum kuşta biri ağızdan diğeri de suyuna katmalik hafif kilo aldi iyiye mi kötüye mi gidiyor durumu anlayamadım

Burçak A.

Eski Forumcu
Moderatör
Kıdemli Üye
Ankarada oturuyorum. Dışkısı baya süredir böyle veterinerin verdiği iğnede 2 antibiyotik var 10 günü aşkın kullanıyorum kuşta biri ağızdan diğeri de suyuna katmalik hafif kilo aldi iyiye mi kötüye mi gidiyor durumu anlayamadım
Size tavsiyem Capitol hayvan hastanesine götürmeniz 🙏

Üst Alt