• Kafeskuslari.com ailesine hoş geldiniz..

Sizde kafes kuş türünüz hakkında paylaşım yapmak ve soru sormak için üye olunuz.
    Sizde ailede yerinizi alınız...

Kuşumun tüyleri dökülüyor

melek1928182

Yeni Üye
muhabbet Kuşumun tüyleri düştü geri çıkmıyor karnı şiş ve ishal ve çok su içiyor devamlı işiyor daha öncesinde zeolit tozu ve proyobiyotikle beslemiştik ama çok etkisini göremedik

Ekli dosyalar

Aslı Ö.

Eski Forumcu
Moderatör
Kıdemli Üye
Merhaba tünekte net şekilde videosunu görebilir miyiz. Kaç gram yavrunuz. Karın kısmındaki şişlik yumuşak mı. Ve uçabiliyor mu. Yağlanmış gibi duruyor. Hassas tartı ile ölçüm yapıp söylerseniz daha iyi olur.. B vitamini ile destekleme yapıyor musunuz. Videosunu ekleyin bakalım. Zeolit i ne zamandır ne nasıl kullanıyorsunuz. Çok su içip dışkı suyu fazla ise böbreklerde sorun olabilir. Ama fotodaki dışkılar kurumuş dışkı suyu belli olmuyor. Tekrardan temiz beyaz peçeteye bu kadar biriktirmeyin dışkıyı dört beş tane dışkı atar mısınız.

melek1928182

Yeni Üye
merhaba karnındaki şişlik yumuşak ve uçamıyor ama uçamadığı için bu şekilde yağlandığını düşünüyorum çünkü önceden kemiğine dokunabiliyordum ve yine uçamıyordu. kaç gram olduğunu şuan tartmam mümkün değil b vitamini arada suyuna damlatıyorum zeoliti 1 sene önce yem yemediği zamanlar mama ile karıştırıp şırıngayla veriyorduk sene boyunca ara ara verdik iştahı düzeldi ama ishali düzelmedi yani 1 senedir bu şekilde devam ediyor ekstra olarak tüy sorunumuz çıktı

Ekli dosyalar

Erenb51

Paylaşımcı
merhaba karnındaki şişlik yumuşak ve uçamıyor ama uçamadığı için bu şekilde yağlandığını düşünüyorum çünkü önceden kemiğine dokunabiliyordum ve yine uçamıyordu. kaç gram olduğunu şuan tartmam mümkün değil b vitamini arada suyuna damlatıyorum zeoliti 1 sene önce yem yemediği zamanlar mama ile karıştırıp şırıngayla veriyorduk sene boyunca ara ara verdik iştahı düzeldi ama ishali düzelmedi yani 1 senedir bu şekilde devam ediyor ekstra olarak tüy sorunumuz çıktı
Bu zeolit insanlar için olan mı

Burçak A.

Eski Forumcu
Moderatör
Kıdemli Üye
Öncelikle bu vitaminleri kullanın, nasıl kullanacağınız da yazıyor kendinize göre rutin oluşturabilirsiniz 🙏☺ Büyük dışkılarda ben iç parazit olduğunu düşünüyorum zeolit tozunu her gün elle besleme mamasının içine mercimek tanesi kadar koyarak besleyin günde bir kez ☺🙏

melek1928182

Yeni Üye
Öncelikle bu vitaminleri kullanın, nasıl kullanacağınız da yazıyor kendinize göre rutin oluşturabilirsiniz 🙏☺ Büyük dışkılarda ben iç parazit olduğunu düşünüyorum zeolit tozunu her gün elle besleme mamasının içine mercimek tanesi kadar koyarak besleyin günde bir kez ☺🙏
şuan istahında bir sıkıntı yok şırıngayla beslenince hiç mutlu olmuyor bizden korkmaya başlıyor başka şekilde veremezmiyiz

Aslı Ö.

Eski Forumcu
Moderatör
Kıdemli Üye
dışkısı bu şekilde resmen sadece işiyor
Dışkı suyu bu kadar bırakması normal değil. Röntgen ve dışkı numunesi alınırsa iyi olur. Gözle analizde yavrunuz kilolu duruyor. Diyet yem uygun olur. Ve sebze ağırlıklı beslenme. Ara ara kanat egzersizleri yaptırın yormadan yürümesini sağlayın. Bt amin forte yi haftada iki defa verin. Ve dış parazit ense damlası da yaptırın. 🌸

melek1928182

Yeni Üye
attığınız videodaki vitaminleri ve probiyotiği aldım ama dış parazit ense damlası bulamadım nereden temin edebilirim

Demet bükay

İkon Üye
Moderatör
Şampiyon Üye
attığınız videodaki vitaminleri ve probiyotiği aldım ama dış parazit ense damlası bulamadım nereden temin edebilirim
Mamaist.com dan temin edebilirsiniz Şehmus BAKIR hocamızla iletişime geçebilirsiniz watsap hattından yardımcı olur, yada veteriner malzemesi satan yerden alabilirsiniz

Üst Alt