• Kafeskuslari.com ailesine hoş geldiniz..

Sizde kafes kuş türünüz hakkında paylaşım yapmak ve soru sormak için üye olunuz.
    Sizde ailede yerinizi alınız...

Kuşumun Tüyleri Dökülüyor

Arda Karanfil

Yeni Üye
Hastalık Belirtileri
Tüylerin de Dökülme
Hastalık Belirti Tarihi
6 Şub 2024
🔸Kuş çok fazla tüylerini döküyor , mevsimsel olduğunu düşünmüyorum çünkü uçamayacak derecede şu an . Arada bir ishal oluyor şu an iştahı iyi derecede değil . Vitamin kullanıyorum ama yeterli değil . İbiğinin kafa tarafında açılma vardı kapandı ama birazcık daha var .
Kuşu 1.5 sene önce balkonumda buldum , yaşını dahi bilmiyorum. Yaşlılıktan falan mı yoksa bi hastalığa mı yakalandı ,
Lütfen cevap verirseniz sevinirim 🙏

Ekli dosyalar

Aslı Ö.

Eski Forumcu
Moderatör
Kıdemli Üye
Önceleri uçabiliyor muydu yeni mi ucamamaya başladı. Hangi takviyeleri veriyorsunuz isimleri nelerdir.

Arda Karanfil

Yeni Üye
Evet önceleri uçabiliyordu . Tüm vitamini kapsayan suya atılan vitamin veriyorum ismi , Gold Bird plus . Birde arada dal darı veriyordum .

Arda Karanfil

Yeni Üye
Evet önceleri uçabiliyordu . Tüm vitamini kapsayan suya atılan vitamin veriyorum ismi , Gold Bird plus . Birde arada dal darı veriyordum .

Aslı Ö.

Eski Forumcu
Moderatör
Kıdemli Üye
Söylediğiniz petshop ürünü ise yetersiz kalır. Multivitamin gervit probiyotik entrobac ve tüy destekleyici bt amin forte alınız. İnternet üzerinden alabilirsiniz petshoplarda satılmıyor. Birde haftada bir mamasına yada sevdiği sebze üzerine biotin takviyesi yapın. Düzenli olarak kullanın uzun bir müddet. Eğer tüylerde hala dökülme mevcut olursa tüy köklerinden örnek alınıp tüy hastalığı var mı yok mu anlaşılır diye düşünüyorum.

Üst Alt