pırtık Aktif Üye Katılım 20 Şub 2024 Mesajlar 187 Tepkime puanı 88 Puanları 28 31 Mar 2024 #1 . Merhabalar kuşumun arka tırnağı resimde göründüğü kadar uzun normal mi ben kesmeyi düşünüyorum çünkü tule yada omzumdayken kiyafetime takılıyor
. Merhabalar kuşumun arka tırnağı resimde göründüğü kadar uzun normal mi ben kesmeyi düşünüyorum çünkü tule yada omzumdayken kiyafetime takılıyor
Demet bükay İkon Üye Moderatör Şampiyon Üye Katılım 15 Tem 2023 Mesajlar 11,789 Tepkime puanı 12,596 Puanları 113 31 Mar 2024 #2 pırtık' Alıntı: Ekli dosyayı görüntüle 62439. Merhabalar kuşumun arka tırnağı resimde göründüğü kadar uzun normal mi ben kesmeyi düşünüyorum çünkü tule yada omzumdayken kiyafetime takılıyor Genişletmek için tıkla ... Uzamış ışığa yada güneşe tutarak siniri görün, sonra kesin
pırtık' Alıntı: Ekli dosyayı görüntüle 62439. Merhabalar kuşumun arka tırnağı resimde göründüğü kadar uzun normal mi ben kesmeyi düşünüyorum çünkü tule yada omzumdayken kiyafetime takılıyor Genişletmek için tıkla ... Uzamış ışığa yada güneşe tutarak siniri görün, sonra kesin
pırtık Aktif Üye Katılım 20 Şub 2024 Mesajlar 187 Tepkime puanı 88 Puanları 28 31 Mar 2024 #3 Demet bükay' Alıntı: Uzamış ışığa yada güneşe tutarak siniri görün, sonra kesin Genişletmek için tıkla ... Teşekkür ederim şimdi kestim
Demet bükay' Alıntı: Uzamış ışığa yada güneşe tutarak siniri görün, sonra kesin Genişletmek için tıkla ... Teşekkür ederim şimdi kestim
Demet bükay İkon Üye Moderatör Şampiyon Üye Katılım 15 Tem 2023 Mesajlar 11,789 Tepkime puanı 12,596 Puanları 113 31 Mar 2024 #4 pırtık' Alıntı: Teşekkür ederim şimdi kestim Genişletmek için tıkla ... Eğer ki keserken çekinirseniz tırnak törpüsü kullanın, sağlıklı günler dilerim
pırtık' Alıntı: Teşekkür ederim şimdi kestim Genişletmek için tıkla ... Eğer ki keserken çekinirseniz tırnak törpüsü kullanın, sağlıklı günler dilerim
pırtık Aktif Üye Katılım 20 Şub 2024 Mesajlar 187 Tepkime puanı 88 Puanları 28 31 Mar 2024 #5 Demet bükay' Alıntı: Eğer ki keserken çekinirseniz tırnak törpüsü kullanın, sağlıklı günler dilerim Genişletmek için tıkla ... Tekrar teşekkür ederim demet abla daha önceden kedimin tırnağı keserek tecrübem olduğu için kolaylikla kestim
Demet bükay' Alıntı: Eğer ki keserken çekinirseniz tırnak törpüsü kullanın, sağlıklı günler dilerim Genişletmek için tıkla ... Tekrar teşekkür ederim demet abla daha önceden kedimin tırnağı keserek tecrübem olduğu için kolaylikla kestim
Demet bükay İkon Üye Moderatör Şampiyon Üye Katılım 15 Tem 2023 Mesajlar 11,789 Tepkime puanı 12,596 Puanları 113 31 Mar 2024 #6 pırtık' Alıntı: Tekrar teşekkür ederim demet abla daha önceden kedimin tırnağı keserek tecrübem olduğu için kolaylikla kestim Genişletmek için tıkla ... Rica ederim eline emeğine sağlık ablacım
pırtık' Alıntı: Tekrar teşekkür ederim demet abla daha önceden kedimin tırnağı keserek tecrübem olduğu için kolaylikla kestim Genişletmek için tıkla ... Rica ederim eline emeğine sağlık ablacım