• Kafeskuslari.com ailesine hoş geldiniz..

Sizde kafes kuş türünüz hakkında paylaşım yapmak ve soru sormak için üye olunuz.
    Sizde ailede yerinizi alınız...

Kuşumun tırnağı koptu

mlkcn

Aktif Üye
Merhabalar. Kuşum kuytu köşelere girmeye çalışırken tırnağı kopmuş. Gördüğüm gibi kanamayı durdurmak için mısır nişastasına batırdım. Kanama hemen durdu. Sonra ayağına teramisin sürmeye başladım ama ayağına basamamaya başladı. Sürekli içine çekiyor. Ayrıca ilk koptuğunda kökünden kopmamış bir miktarı orada kalmıştı. Teramisin sürdüğüm için oraya krem toplanıyor sanırım böyle siyah kaldı ucu. Ayrıca fotoğrafta ne kadar belli oluyor bilmiyorum ama o parmağın tırnağa yakın kısmı beyazladı. Kan dolaşımı mı yok acaba diye baktım ama ucu sıcak geliyor elime. Ne yapmamı önerirsiniz acaba?

Ekli dosyalar

Kübra Ö.

Eski Forumcu
Yazar
Kıdemli Üye
Üretici
Merhaba. Geçmiş olsun. O kısma kan oturduğu için siyah olmuştur. Parmağına da sürüyor musunuz teramisin? Sürmüyorsanız sürün.

mlkcn

Aktif Üye
Merhaba. Geçmiş olsun. O kısma kan oturduğu için siyah olmuştur. Parmağına da sürüyor musunuz teramisin? Sürmüyorsanız sürün.
Sürüyorum hocam biraz kremi elime alıp masaj yaparak her yerine yediriyorum. Parmak ucundaki beyazlık neyden olabilir sizce?

Kübra Ö.

Eski Forumcu
Yazar
Kıdemli Üye
Üretici
Sürüyorum hocam biraz kremi elime alıp masaj yaparak her yerine yediriyorum. Parmak ucundaki beyazlık neyden olabilir sizce?
O konuda bir bilgim yok maalesef. Benim kuşumda beyazlık olmamıştı. Diğer tecrübeli arkadaşlar görünce yorum yazacaktır. :)