• Kafeskuslari.com ailesine hoş geldiniz..

Sizde kafes kuş türünüz hakkında paylaşım yapmak ve soru sormak için üye olunuz.
    Sizde ailede yerinizi alınız...

Güncel sorunlar! kuşumun tirnagi kirik sanirim bilmiyorum napmam gerek tek ayagi uzerinde duruyor lutfen yardimci olun acil

esma e

Yeni Üye
herhangi bir ilaç kullanmadım tatildeyken oldu sanırım ayağının üstüne basamıyor ama o tirnagi kırık gibi olan yere dokunduğumda tepki vermiyor ısırma yada bağırma yok kangren olmasından korkuyorum göründüğü gibi biraz beyazlasma var lütfen yardımcı olun

Ekli dosyalar

Demet bükay

İkon Üye
Mod Yöneticisi
Yardımcı Mentör
Şampiyon Üye
Kıdemli Üye
herhangi bir ilaç kullanmadım tatildeyken oldu sanırım ayağının üstüne basamıyor ama o tirnagi kırık gibi olan yere dokunduğumda tepki vermiyor ısırma yada bağırma yok kangren olmasından korkuyorum göründüğü gibi biraz beyazlasma var lütfen yardımcı olun
Geçmiş olsun
Tırnağı kırılmış ve çok fazla kanamıştır
Fark etmediniz mi??
Fucidin krem alın eczaneden sürün lütfen

esma e

Yeni Üye
evde yoktum geldiğimde gördüm tavsiye için teşekkür vitamin olarak birsey almalı mıyım

Demet bükay

İkon Üye
Mod Yöneticisi
Yardımcı Mentör
Şampiyon Üye
Kıdemli Üye
evde yoktum geldiğimde gördüm tavsiye için teşekkür vitamin olarak birsey almalı mıyım
Röhnfried ürünleri tavsiye ederim
Entrobac /probiyotik bağışıklık sistemi içindir
Gervit-w /multivitamin
BtAmin forte/ tüy kas kemik yapısını destekler sinir sistemini güçlendirir mutlaka verin

Hilye Bulut

Tutkulu
Stajyer Uzman
Merhabalar tünekleri ahşap tünekle değiştirin,plastik tünekler ayakta yara yapar ve temizlik açısından da tercih edilmemeli.Ayakları çok kuru duruyor.Tatlı badem yağı veya kokusuz vazelin sürün.Özellikle ayak altı epey kuru geldi bana