• Kafeskuslari.com ailesine hoş geldiniz..

Sizde kafes kuş türünüz hakkında paylaşım yapmak ve soru sormak için üye olunuz.
    Sizde ailede yerinizi alınız...

Kuşumun sürekli gözü kapalı

iceberg987

Aktif Üye

yem yerken bile bazen böyle bir gözü kapalı oluyor .. Uçarken ya da elime alırken açıyor gözlerini. İlk geldiği sıralarda sürekli tüyleri kabarıktı . Şimdi o geçti. Erkek yuvadan çıkınca çok hareketleniyor kafes tabanında ordan oraya koşuyor. Sesi kısık ötüşü cılız .. 14 ekim yumurtadan çıkış tarihi.. Bana geleli 5 gün oldu... Yeni kafes olduğu için mi böyle acaba. Dışkı erkekle aynı ... Gözdemi problem var acaba

Burçak A.

Eski Forumcu
Moderatör
Kıdemli Üye

yem yerken bile bazen böyle bir gözü kapalı oluyor .. Uçarken ya da elime alırken açıyor gözlerini. İlk geldiği sıralarda sürekli tüyleri kabarıktı . Şimdi o geçti. Erkek yuvadan çıkınca çok hareketleniyor kafes tabanında ordan oraya koşuyor. Sesi kısık ötüşü cılız .. 14 ekim yumurtadan çıkış tarihi.. Bana geleli 5 gün oldu... Yeni kafes olduğu için mi böyle acaba. Dışkı erkekle aynı ... Gözdemi problem var acaba
Dişi kuş mu 14 ekimde yumurtadan çıktı?

iceberg987

Aktif Üye
Evet arkadaki dişi kuşum 14 ekim yumurtadan çıkış en azından petshoptaki adam kuşu veren adamdan bu şekilde bilgi almıştı. Erkek, mahrem diye videoya aldırmak istemiyor bu kadar çekebildim video :)

iceberg987

Aktif Üye
Sadece ilk getirdiğim gün (1-2 dakka arabadan eve kadar kutunun içindeydi) ve ayak parmağı için veterinere götürdüğüm de (yine aynı şekil arabadan eve kadar olan kısa süreli kutunun içinde ne kadar aldıysa),,, erkek kuşu kafesten dışarı çıkarınca tabanda deli gibi koşuyor. Uçabiliyor, yem yerken yine 1 göz kapalı çok açmıyor.. Gerwit-w veriyorum ilk geldiğindeki gibi üşümüş tavırları yok ama uyku hali mevcut

Burçak A.

Eski Forumcu
Moderatör
Kıdemli Üye
İsterseniz kekik çayı yapın içsin 🙏

iceberg987

Aktif Üye
içmezde şırıngayla versem olur mu ?

iceberg987

Aktif Üye
dişinin içtiğini görmedim daha. Suluğa komple kekik çayı mı dolduruyum ?

Burçak A.

Eski Forumcu
Moderatör
Kıdemli Üye
Evet ikisi de içebilir 😊

Üst Alt