• Kafeskuslari.com ailesine hoş geldiniz..

Sizde kafes kuş türünüz hakkında paylaşım yapmak ve soru sormak için üye olunuz.
    Sizde ailede yerinizi alınız...

Soru! Kuşumun şuanki durumu nasıl?

Zehra Berik

Müdavim
Kıdemli Üye
Merhaba daha önce kuşumun fazla kustugunu ve dışkısında yem olduğunu söylemistim araştırmalar ve veterinerle telefon iletişimden sonra kursak mantarı olabileceğini düşünmüştük miskotatin kullanmaya geçmiştim buradaki bilgi sahiplerinin uyarmasiyla beraber miskotatin kullanmayı kestim ve sadece 2 gün kullandım sonrasında suyuna 3 gündür probiyotik takviyesi yapmaya başladım ve kuşum 3 gündür kusmuyor ve dışkısında yemde cikmiyor normale döndü. Bir de kuşum bir kaç gündür az az ufak tüy dökmeye başladı ve de arada bı hapsiriyo bu neden olabilir ? Daha ne yapabilirim ? Bilmeden bir şey yapmak istemiyorum

Tarık T.

Eski Forumcu
Teknik Ekip
Kıdemli Üye
Merhaba, temiz peçete üzerine güncel birikmiş dışkı resmi ve kuşunuzun videosunu eklerseniz arkadaşlar daha iyi yardımcı olacaklardır. Tüyde olabilir eğer cereyanda kalmadıysa hapşırması küçük tüyler burnuna geliyor olabilir veya temizlenirken tüy döktüğü için yine aynı şekilde ağzına geliyor olabilir tüy dökümünde Fiko da hapşırıyor çünkü veterinerimiz herhangi bir sıkıntı olmadığını yazdığım sebeplerden kaynakladığını söylemişti.