• Kafeskuslari.com ailesine hoş geldiniz..

Sizde kafes kuş türünüz hakkında paylaşım yapmak ve soru sormak için üye olunuz.
    Sizde ailede yerinizi alınız...

Kuşumun sorunu ne?

aysegulshn3

Yeni Üye
Merhabalar daha önce de yazmıştım ve birkaç tane tedavi şekli önermiştiniz önceleri iyi gelse de şu an durumu çok daha kötü gibi. Birkaç gündür inanılmaz halsiz. Hiçbir şekilde konuşmuyor. Dışarı çıkarsak bile direkt gözlerini kapatıyor ve kafası düşüyor. İshali hep vardı hiçbir zaman kuru kaka yaptığını hatırlamıyorum. Rif ampul kullandık ama yine de pek bir şey ifade etmedi hala kendini kaşıyıp tüylerini koparmaya devam etti. Kaşıdıkça canı da açıyor can havliyle de vikliyor ama yapmaya da devam ediyor. Aşağıya da kullandığımız vitaminleri ve şu anki halini paylaşıyorum. Yardımcı olursanız çok sevinirim. IMG_5711.jpegIMG_5703.jpegIMG_5714.jpegIMG_5715.png

Burçak A.

Eski Forumcu
Moderatör
Kıdemli Üye
Kuşunuzun problemi oradaki şişliğe bakarsak ur olma ihtimali yüksek nerede ikamet ediyorsunuz kanatlı veterineri önerelim röntgen çekilmesi lazım

Burçak A.

Eski Forumcu
Moderatör
Kıdemli Üye
Vetfrom alternatif tıp merkezi gözde hanım, şirinvet pet veteriner kliniği var ikisinden birisini tercih edebilirsiniz

Berkan işleyen

Aktif Üye
Sizin yapabileceğiniz bi durum kalmamış. O bölgesi iyi görünmüyor

Üst Alt