• Kafeskuslari.com ailesine hoş geldiniz..

Sizde kafes kuş türünüz hakkında paylaşım yapmak ve soru sormak için üye olunuz.
    Sizde ailede yerinizi alınız...

Kuşumun son durumu

civanx

Aktif Üye
Arkadaşlar merhaba tam 30 gündür kuşumun gözü ile uğraşıyorum iyileşmesi için

23/12/23 kuşumun gözümün son durumu

Veteriner ilaç vermişti suyuna karıştır dedi karıştırdım sabah dahada kötü olmuştu bende gözünü böyle görünce veterinere gittim bana cerrahi tedavi olursa öldürğr ilacı ağzından vermemi söyledi 2 adet göz damlası kullandım .

göz damlaları : apqwnkh.jpeg

2 gündür ağzından ilaçları veriyorum göz damlalarını 2 gündür kullanıyorum şuanki hali resmen mucize Allah’a şükür

2 günde böyle inmesi beni çok mutlu etti çıkmamış candan umut kesilmez gerçekten bide kuşumda kuyruk sekmesi var gagası çok zayıf elimi uzattığımda ısırmaya çalışıyor ama çok işlevsiz sanırım hali yok

demet ablayada çok teşekkür ederim oda çok ilgilendi sürekli yardımcı oldu

The Search

Eski Forumcu
Medya Sorumlusu
Teknik Ekip
Kıdemli Üye
Akvarist
Maşallah iyiye gidiyor

rilish26

Müdavim
Bu tür durumlar bağışıklık sistemini zayıflattığı için diğer hastalıklara davetiye çıkarır. Kuş bakterilerin üremesi için ideal bir ortam olur(iç parazit bağırsak enfeksiyonu gibi) hayvanı gözlemleyin ve bağışıklığını güçlü tutmaya çalışın

Demet bükay

İkon Üye
Moderatör
Şampiyon Üye

Veteriner ilaç vermişti suyuna karıştır dedi karıştırdım sabah dahada kötü olmuştu bende gözünü böyle görünce veterinere gittim bana cerrahi tedavi olursa öldürğr ilacı ağzından vermemi söyledi 2 adet göz damlası kullandım .

2 gündür ağzından ilaçları veriyorum göz damlalarını 2 gündür kullanıyorum şuanki hali resmen mucize Allah’a şükür

2 günde böyle inmesi beni çok mutlu etti çıkmamış candan umut kesilmez gerçekten bide kuşumda kuyruk sekmesi var gagası çok zayıf elimi uzattığımda ısırmaya çalışıyor ama çok işlevsiz sanırım hali yok

Çok şükür Rabbim daha da şifa versin 🤲💓bağışıklığı düşmesin aman dikkat, ne seviyorsa verin yesin, daldarı çabuk kırar, aspur yulaf yesin kuzum. Sinüzit üst solunum yolu enfeksiyonunun tetikler, ilaçlar fayda etmiş maşallah, hekim ne söylediyse uygula ablacım, ilaçlar bitince bağışıklığı güçlendirmek gerekli, şimdi ise bolbol yemini yedir, yemezse kursaktan besle ki güçlensin🤲💓Rabbim ne derse o gerisi takdiri ilahi, emeğine sağlık sende mücadele ediyorsun, minnoşa direniyor🤲💓maşallah kırkbinkere maşallah 😊🤲💓

Demet bükay

İkon Üye
Moderatör
Şampiyon Üye

Ben bir şey yapmadım, manevi destek keşke kanatlarım olsa daha çok yardım edebilsem 🤲🥰

civanx

Aktif Üye
Ben bir şey yapmadım, manevi destek keşke kanatlarım olsa daha çok yardım edebilsem 🤲🥰
sagol abla acaba mı kuyruk sekmesi o yüzden olabilirimi veterinere gittiğimde direk kuşu aldı burunlarını deldi kuşun burnu kapalı nefes almakta zorluk çekiyor dedi

Demet bükay

İkon Üye
Moderatör
Şampiyon Üye
sagol abla acaba mı kuyruk sekmesi o yüzden olabilirimi veterinere gittiğimde direk kuşu aldı burunlarını deldi kuşun burnu kapalı nefes almakta zorluk çekiyor dedi
Solunum yolu enfeksiyonu kuyruk sekmesi yapar tabiki, Allah ın izniyle oda düzelir 🤲🥰