arkadaşlar merhaba iki gün önce kuşun durumunu anlatıp videolarını eklemiştim.
veterinere gittiğim gün yine az daha olsa dal darı yumurta falan yemişti dün hiçbir şey yemeyince veterinere whatsapp üzerinden yazdım ancak cevap vermedi bende hemen bir petshopa gittim elle besleme yaptı bana da gösterdi hyavanın kursağı şişti biraz da olsa canlılık geldi ancak veterinerin verdiği antibiyotiği eklediğim suyu içmeyince mecbur ağzına damlattım durdum. hayvan nefes almakta daha da güçlük çekmeye başladı petshoptan mama aldım akşam tekrar besleyeceğimde mamanın toz olmadğını EGG FOOD yazan yumurtalı mama olduğunu gördüm bir şekilde sıcak/kaynamış soğumuş suyla ezdim ve kursağına doldurmayı başardım ancak bu gece dün geceden daha beter geçiyor sürekli nefes alma krizi yaşıyor aşırı sıcak olunca pencereye yaklaştırıyorum rahatlıyor nefes alışı düzeliyor sonra tekrar aynı uyuyamıyor nefes alamadığı için
WhatsApp Video 2021-08-02 at 04.04.07
ne olur yardım edin ne yapmalıyım
muhabbet kuşumun kuyruk sallama sorunu
merhaba arkadaşlar muhabbet kuşumun kuyruk sallama, arada bir hapşırma ağız açma kapama ve kulaklarından birinde iltihap sorunu vardı. Solunum problemiyle ilgili olduğunu düşünüp (internetten video izledim bulunduğum şehirde kuştan anlayan vet yok) öneri üzerine yaklaşık 2 ay kadar önce...
kafeskuslari.com
WhatsApp Video 2021-08-02 at 04.04.07
ne olur yardım edin ne yapmalıyım