• Kafeskuslari.com ailesine hoş geldiniz..

Sizde kafes kuş türünüz hakkında paylaşım yapmak ve soru sormak için üye olunuz.
    Sizde ailede yerinizi alınız...

Güncel sorunlar! kusumun solunum sıkıntısı mi var

cuguli

Yeni Üye
iki tane muhabbet kusum var sari ve mavi sari olan ilk aldigimizdan beri ucamiyor ve hep agizi acik nefes alip veriyor ayrica ses de cikariyor tunekteyken kuyrugu sallaniyor parmagima aldigimda dengede duramiyor ve sanki yukseklikten de korkuyor gibi diger kusumda hic sorun yoktu ama bi kac gun once o da cok fazla ucamamaya ve nefes sıkıntısı cekmeye basladi normalde hic bize yaklasmazdi elimizi uzattigimizda kacardi simdi elime geliyor ucmaya mecali mi yok acaba multivitamin takviyesi yapmaya basladim

Burçak A.

İkon Üye
Moderatör
Uzman Mentör
Kıdemli Üye
Kuşunuzun videosunu çekip streamble.com üzerinden atabilir misiniz? Dışkı resmini ekleyebilir misiniz

cuguli

Yeni Üye
Kuşunuzun videosunu çekip streamble.com üzerinden atabilir misiniz? Dışkı resmini ekleyebilir misiniz
donusunuz icin tesekkurler burdan ekledim video ama bazi uzantilara izin verildigi icin atilmadi nerden nasil aticam anlayamadim

Son düzenleme:

Burçak A.

İkon Üye
Moderatör
Uzman Mentör
Kıdemli Üye
Ne zaman aldınız? Ortam sıcaklığı kaç derece ☺

cuguli

Yeni Üye
Ne zaman aldınız? Ortam sıcaklığı kaç derece ☺
sariyi mart ayi gibi aldik sanirim normal oda sicakligi bu aralar hava sicak oldugu icin tavan vantilatörü calistiriyoruz onlar da sicakliyorlar galiba kanatlarini aciyolar hava geliyor onlara da

Burçak A.

İkon Üye
Moderatör
Uzman Mentör
Kıdemli Üye
sariyi mart ayi gibi aldik sanirim normal oda sicakligi bu aralar hava sicak oldugu icin tavan vantilatörü calistiriyoruz onlar da sicakliyorlar galiba kanatlarini aciyolar hava geliyor onlara da
Vantilatör direkt onlara gelmesin, hava akımı sıcak soğuk fark etmeksizin hasta edebilir

Üst Alt