• Kafeskuslari.com ailesine hoş geldiniz..

Sizde kafes kuş türünüz hakkında paylaşım yapmak ve soru sormak için üye olunuz.
    Sizde ailede yerinizi alınız...

Kuşumun sol kanadında problem var

Muhabbetbird253

Aktif Üye
Merhaba, benim çek muhabbet kuşum var. Kendisi 5 aylık ve alalı bir ay oldu. Aldığımızda uçamıyordu ve bir ay geçmesine rağmen hala uçamıyor. Uçmaya çalışırken yorulup yere düşüyor ve sol kanadını titretiyor. Fakat sağ kanadında problem yok. Bir de elimi yakınlaştırdığımda nefesi hızlanıyor. Dışkısında ve iştahında bir problemi yok.

Ekli dosyalar

Aslı Ö.

Eski Forumcu
Moderatör
Kıdemli Üye
Merhabalar hoşgeldiniz daha anlaşılır olması için streamable.com dan kuşun videosunu ekleyip linkini burada paylaşır mısınız.

Aslı Ö.

Eski Forumcu
Moderatör
Kıdemli Üye
Titretmesi normal gelmedi bana. Sinirsel bir durum olabilir. Ucamamasi da tüy rahatsızlığı olabilir. Nekton biotin veya b vitamini takviyesi BT amin forte uygulayabilirsiniz. Ama hocalarımızın da yorumlarını bekleyin bakalım. Çok geçmiş olsun 🙏🏻

Muhabbetbird253

Aktif Üye
Titretmesi normal gelmedi bana. Sinirsel bir durum olabilir. Ucamamasi da tüy rahatsızlığı olabilir. Nekton biotin veya b vitamini takviyesi BT amin forte uygulayabilirsiniz. Ama hocalarımızın da yorumlarını bekleyin bakalım. Çok geçmiş olsun 🙏🏻
Çok teşekkür ederim cevabınız için.

Moderatör tarafında düzenlendi:

Muhabbetbird253

Aktif Üye
Fakat bu titremesi uçtuktan sonra oluyor. Streamable Video kuşu fırlatıyormuşum gibi görünmüş aslında uçurmaya çalıştım ve yumuşak bir yer seçtim.

Mert.

Eski Forumcu
Kusta tüy değilde. Sinirsel bir sorun var üstüne kireçlenme gibi sorun var benim ölen kusumda vardı aynı bu şekilde ucamiyordu titreme yoktu onda hocalarım görünce yazacaktır

Aslı Ö.

Eski Forumcu
Moderatör
Kıdemli Üye
Fakat bu titremesi uçtuktan sonra oluyor. Streamable Video kuşu fırlatıyor muşum gibi görünmüş aslında uçurmaya çalıştım ve yumuşak bir yer seçtim.
Normal tünekte gün boyu dursa herhangi bir titreme olmuyor mu. Eğer sadece uçtuktan sonra oluyorsa acaba sol kanat kısmı iç taraftan daha önce darbe almış olabilir mi.

Muhabbetbird253

Aktif Üye
Normal tünekte gün boyu dursa herhangi bir titreme olmuyor mu. Eğer sadece uçtuktan sonra oluyorsa acaba sol kanat kısmı iç taraftan daha önce darbe almış olabilir mi.
Tünekte bir titreme olmuyor. Darbe almadı ilk aldığımdığımda da böyleydi.

Aslı Ö.

Eski Forumcu
Moderatör
Kıdemli Üye
Tünekte bir titreme olmuyor. Darbe almadı ilk aldığımdığımda da böyleydi.
Anladım dediğim gibi ya sinirsel yada sol kanatta onu rahatsız eden bir durum var. Hocalarımız müsait olduklarında dönüş sağlarlar 🙏🏻

Tuğçe G.

Eski Forumcu
Moderatör
Çeviri Ekibi
Kıdemli Üye
Kanat tüylerini çekip atar mısınız

Muhabbetbird253

Aktif Üye
Kusta tüy değilde. Sinirsel bir sorun var üstüne kireçlenme gibi sorun var benim ölen kusumda vardı aynı bu şekilde ucamiyordu titreme yoktu onda hocalarım görünce yazacaktır
İyileşebilir mi?

Şehmus BAKIR

İkon Üye
Yetkili Kurucu
Kurucu Üye
Üretici
Arkadaşlar gerekli cevabı vermişler.lutfen renkli yazı yazmayınız 😊

Üst Alt