• Kafeskuslari.com ailesine hoş geldiniz..

Sizde kafes kuş türünüz hakkında paylaşım yapmak ve soru sormak için üye olunuz.
    Sizde ailede yerinizi alınız...

Veteriner! Kuşumun sol göğsü aniden şişti?

Merhaba birkaç gün önce 4 yaşındaki dişi kuşumun kabız olduğuna dair bir yazı yazmıştım, silymarin ve probiyotik kullanarak iyileştirdim şimdi dışkısında bir problem yok hareketli ve ötüyor ancak o zaman da fark etmiştim sol göğsünde hafif şişlik vardı şimdi daha belirgin şekilde büyümüş, bazen garip sesler çıkarıyor ama nefes alma problemi olduğunu sanmıyorum. Şişlik sert baya ne olabilir? Lütfen kuşum ölmesin

Demet bükay

İkon Üye
Mod Yöneticisi
Yardımcı Mentör
Şampiyon Üye
Kıdemli Üye
Merhaba birkaç gün önce 4 yaşındaki dişi kuşumun kabız olduğuna dair bir yazı yazmıştım, silymarin ve probiyotik kullanarak iyileştirdim şimdi dışkısında bir problem yok hareketli ve ötüyor ancak o zaman da fark etmiştim sol göğsünde hafif şişlik vardı şimdi daha belirgin şekilde büyümüş, bazen garip sesler çıkarıyor ama nefes alma problemi olduğunu sanmıyorum. Şişlik sert baya ne olabilir? Lütfen kuşum ölmesin
Merhaba geçmiş olsun
Hava kesesi patlamış olabilir, çarpmış tepki olarak şişmiş olabilir, veteriner hekim görmeli rontgen çekilmeli

Aslı Ö.

İkon Üye
Moderatör
Uzman Mentör
Kıdemli Üye
Editör
Göğüs bölgesinde değil de göbek, karın kısmında. Yağlanma izlenimi verdi bana tünekte net şekilde videosunu da görebilir miyiz

Aslı Ö.

İkon Üye
Moderatör
Uzman Mentör
Kıdemli Üye
Editör
Fotoğraftan yağlanma da olabilir Demet ablanın dediği gibi kitle de. Yani teşhis koyamayız. Yağlanma da genelde yumuşak olur. O kısım peki sarımsı bir renk mi yoksa daha morumsu yada damarlanma gibi görüntüler var mı.

Fotoğraftan yağlanma da olabilir Demet ablanın dediği gibi kitle de. Yani teşhis koyamayız. Yağlanma da genelde yumuşak olur. O kısım peki sarımsı bir renk mi yoksa daha morumsu yada damarlanma gibi görüntüler var mı.
Sert kısma bakmadım rahatsız olmaması için yarın bakarım, kuş veterinerine yazdım whatsapptan tümör olabilir dedi ama bilmiyorum ne yapmam gerekiyor çok uzak ve öğrenci olarak o meblağı karşılayabilir miyim bilmiyorum, izmir içi ne kadar kuş veterineri varsa yazar mısınız

Aslı Ö.

İkon Üye
Moderatör
Uzman Mentör
Kıdemli Üye
Editör
Bayraklı'da Petyum veteriner kliniği, Buca'da Gazivet veteriner kliniği yine Buca'da Yücelen hayvan hastanesi. Mavişehir de Mavişehir veteriner kliniği. Röntgende anlaşılır. Röntgen talebinde bulunun ve bizleri de bilgilendirin.

Bayraklı'da Petyum veteriner kliniği, Buca'da Gazivet veteriner kliniği yine Buca'da Yücelen hayvan hastanesi. Mavişehir de Mavişehir veteriner kliniği. Röntgende anlaşılır. Röntgen talebinde bulunun ve bizleri de bilgilendirin.

Aniden uykusundan uyandırdım o yüzden hızlı nefes alıyor sanırım

Aslı Ö.

İkon Üye
Moderatör
Uzman Mentör
Kıdemli Üye
Editör
Gazivet kuş bakmadığını söyledi
İzmir'de Gazivet kanatlı konusunda önde gelen veterinerlerden biri. Yanlış yeri aramış olmalısınız. Siz hangi kuş hekime Whatsapptan yazdınız da kitle olabilir dedi. Bana yağlanma gibi geliyor nedense. Kaç gram kuş

EzgiA

Eski Forumcu
Moderatör
Etkinlik Uzmanı
Uzman Mentör
Kıdemli Üye
Merhaba Özelden de Yazdım. Gazi Vet Buca'nin İsmi değişti. T-Vet Veteriner Kliniği Emrullah Bey. Ezgi hanım Yönlendirdi diyebilirsiniz. Ben Kendisinden Şimdilik Çok Memnunum.

Üst Alt