• Kafeskuslari.com ailesine hoş geldiniz..

Sizde kafes kuş türünüz hakkında paylaşım yapmak ve soru sormak için üye olunuz.
    Sizde ailede yerinizi alınız...

Kuşumun sırtındaki tüy açıklığı

Boncuk1402

Aktif Üye
Merhabalar bugün yavru muhabbet kuşumun sırtında bira açıklık fark ettim. Altını düzenli değiştirdiğim için hiç tüy dökmediğini biliyorum. 1.5aylık şuanda. Yemesi içmesi ve dışkısı gayet normal. Çok enerjik. Birazcık kaşınıyo sadece ama geceleri değil. Sizce neden olmuş olabilir? Veterinerini aradım getirin kontrol edelim dediler. Ben sizlerin de fikrini almak istiyorum. Yardımcı olursanız çok sevinirim.

Tuğçe G.

Eski Forumcu
Moderatör
Çeviri Ekibi
Kıdemli Üye
Kuşa yem hariç ne veriyorsunuz? Kuşta parazit olabilir vilmectin öneriliyor parazit için. Ama alerjik bir durumda olabilir

Boncuk1402

Aktif Üye
Yem hariç haftada bir yumurta maması ve marul veriyorum. Düzenli olarak da da darı. Veterinerden geliyorum şimdi dış paraziti olmadığını söyledi. Yine de o damladan damlatıyım mı. Ayrıca kontrol ettiğinde de normal olduğunu ve alttan yeni tüyler geldiğini söyledi. Daha yavru olduğu için zamanla dolcağını söyledi. Siz ne düşünüyorsunuz?

Tuğçe G.

Eski Forumcu
Moderatör
Çeviri Ekibi
Kıdemli Üye
Yem hariç haftada bir yumurta maması ve marul veriyorum. Düzenli olarak da da darı. Veterinerden geliyorum şimdi dış paraziti olmadığını söyledi. Yine de o damladan damlatıyım mı. Ayrıca kontrol ettiğinde de normal olduğunu ve alttan yeni tüyler geldiğini söyledi. Daha yavru olduğu için zamanla dolcağını söyledi. Siz ne düşünüyorsunuz?
Parazit yok dediyse gerek yok