Merhabalar kuşum yaklaşık bir gündür aşağıda verdiğim videodaki gibi sesler çıkarıyor rahatsızlığı nedir neler yapmam gerekir. Yardım eder misiniz. Şimdiden çok teşekkür ederim
[youtube]b4WnSkIGx44[/youtube]
Merhaba öncelikle ailemize hoşgeldiniz
Kuş ağrılarından dolayı bu sesi çıkarıyor tavsiyem acil bir şekilde kanatlı uzmanına götürün.. tahlil yapılması lazım dışkı nasıl?su içiyor mu?
Merhaba öncelikle ailemize hoşgeldiniz
Kuş ağrılarından dolayı bu sesi çıkarıyor tavsiyem acil bir şekilde kanatlı uzmanına götürün.. tahlil yapılması lazım dışkı nasıl?su içiyor mu?
Teşekkür ederim. Ağrıdan çok nefes alış verişinde sıkıntı var gibi duruyor. İshali yok hareketleri çok halsiz değil. Biraz araştırdım solunum yolu hastalıkları olabilir diyorlar. Hidroksi s ilacını tavsiye edenler oldu ama Sokağa çıkma yasağından dolayı bulamıyorum.
Kuyruk atma olayı olmasa bende ağrı derdim.sondaki sesde ciğerden geliyor.Tavsiyem tylan/tahvilin toz etkili bir solunum ilacı İnternete yazın İzmir vb yerlerde veterinerler siparişi alıyor galiba yani biraz araştırıp sipariş verebilirsiniz oda yoksa ornimix etkilidir.Sipariş verin bitince çıkma yasağı anca gelir hemen bir sorun olmaz şimdilik rahat olsun içiniz zaten yapabileceğiniz bir şey çok yok şuan sadece kafes etrafında nane kaynatıp buharını gezdirebilir. Kuşa buharı temas ettirmeyin aman zarar verirsiniz dikkat ve vitamin varsa verin.
Şehmus abinin de dediği gibi imkan varsa veterinere götürdünüz.
Kusta ben böbrek veya karaciğer rahatsızlığı olduğunu düşünüyorum..inleme bu tür ağrılarda oluyor genel olarak eğer solunum olsaydı tüy kabartma ve ishal birde hırıltı gibi belirtiler olurdu diye düşünüyorum.. kuyruk oynatma ağrıdan dolayı oldugunu düşünüyorum ve bu yüzden tahlil ve röntgen yapılmasını önerdim bence acil olarak kanatlı uzmanına götürün.bizi de son durumdan haberdar ederseniz seviniriz geçmiş olsun :up:
Kusta ben böbrek veya karaciğer rahatsızlığı olduğunu düşünüyorum..inleme bu tür ağrılarda oluyor genel olarak eğer solunum olsaydı tüy kabartma ve ishal birde hırıltı gibi belirtiler olurdu diye düşünüyorum.. kuyruk oynatma ağrıdan dolayı oldugunu düşünüyorum ve bu yüzden tahlil ve röntgen yapılmasını önerdim bence acil olarak kanatlı uzmanına götürün.bizi de son durumdan haberdar ederseniz seviniriz geçmiş olsun :up:
Kuş bugün nefes alıp vermede zorluk çekiyor gibi başını yukarı kaldırıp ağzını açıp nefes almaya çalışıyor sanki boğuluyor gibi, yakınlarda veteriner yok yasaktan dolayı da uzak yerlere çıkamıyoruz maalesef
Kuş bugün nefes alıp vermede zorluk çekiyor gibi başını yukarı kaldırıp ağzını açıp nefes almaya çalışıyor sanki boğuluyor gibi, yakınlarda veteriner yok yasaktan dolayı da uzak yerlere çıkamıyoruz maalesef