• Kafeskuslari.com ailesine hoş geldiniz..

Sizde kafes kuş türünüz hakkında paylaşım yapmak ve soru sormak için üye olunuz.
    Sizde ailede yerinizi alınız...

Kuşumun poposunda turuncu bir tabaka var

şakire55

Yeni Üye
kuşumn popsunun asağı kısmında kocaman turuncu yuvarlak bir topcuk var yağ torbası olabilir diye düşünüyorum daha öncd yazdığım forumda öyle yazılmıştı fakat ugraslarima rağmen gecmedi ve suan daha da büyüdü nasıl geçirebilirim sorun nedir yazabilir misiniz lütfenn?

Ekli dosyalar

rilish26

Müdavim
Kızgınlık yumurtası sıkışmış olabilir ya da belki kötü amaçlı bir tümör falan da olabilir bence bir kanatlı uzmanına götürseniz iyi edersiniz

şakire55

Yeni Üye
Kızgınlık yumurtası sıkışmış olabilir ya da belki kötü amaçlı bir tümör falan da olabilir bence bir kanatlı uzmanına götürseniz iyi edersiniz
merhabalar teşekkür ederim ilgilendiğiniz için kanatlı uzmanı nerden bulabilirim acaba umarım tümör değildir gayet neşesi yerinde herhangi bir sıkıntısı yok sadece bir süredir böyle poposu ben de yağ tabakası sandığım için egzersiz yaptırmaya ve probiyotik vermeye çalıştım.,

Şehmus BAKIR

İkon Üye
Yönetici
Yetkili Kurucu
Kurucu Üye
Mentör
Üretici
Tünekte videosunu ve dışkı resmi görebilir miyiz birde nerede ikamet ediyorsunuz?

rilish26

Müdavim
Nerede ikamet ediyorsunuz veteriner tavsiyesi yaptığımız bir konu var aslında neresi olduğunu yazarsanız görenler bakıp yönlendirebilir.

Şehmus BAKIR

İkon Üye
Yönetici
Yetkili Kurucu
Kurucu Üye
Mentör
Üretici
Kuş canlı görünüyor ve yumurta olduğunu düşünmüyorum çünkü Sadece popoda şişkinlik var ve başka hiçbir yerinde bir kilosu yok yani yumurta yapacak kuş biraz kilo alır bu yağlanma gibi değilde gövdesi boyunca etlenir kendini belli eder beli düşer kuyruk seker bunların hiçbiri yok yani bence popoda bir kitle var bu dışkı birikimi olabilir yada ur olabilir yani tümörün durumunu en iyi muyane yada röntgen, analizler ile anlaşılır bu yüzden kanatlı uzmanı yada hayvan hastanesine götürün

şakire55

Yeni Üye
Kuş canlı görünüyor ve yumurta olduğunu düşünmüyorum çünkü Sadece popoda şişkinlik var ve başka hiçbir yerinde bir kilosu yok yani yumurta yapacak kuş biraz kilo alır bu yağlanma gibi değilde gövdesi boyunca etlenir kendini belli eder beli düşer kuyruk seker bunların hiçbiri yok yani bence popoda bir kitle var bu dışkı birikimi olabilir yada ur olabilir yani tümörün durumunu en iyi muyane yada röntgen, analizler ile anlaşılır bu yüzden kanatlı uzmanı yada hayvan hastanesine götürün
Tamamdır çok teşekkür ederim en yakın zamanda önerilen bir kuş uzmanına götüreceğim yardımınız için çok teşekkür ederim bu saate yardımcı oldunuz

Ayvalık Jumbo Muhabbet

Eski Forumcu
Üretici
Tamamdır çok teşekkür ederim en yakın zamanda önerilen bir kuş uzmanına götüreceğim yardımınız için çok teşekkür ederim bu saate yardımcı oldunuz
Şehmus beye katılıyorum. Diğer bir ihtimal de şekilsiz, sivri kabuklu bir kızgınlık yumurtası, yumurta kanalını delip karın boşluğunda kalmış olabilir. Ayrıca kuşun acısı var bence çünkü alt tüylerini yolmuş. Zaman kaybetmeden bir uzman görmeli. Aşağıya samsundaki bir arkadaşımızın gidip memnun kaldığı veterinerin adresini ekliyorum. Kendisi müdahale etmek istemese bile sizi yönlendirebilir diye düşünüyorum

ÇINAR PET VETERİNER MUAYENEHANESİ
Adalet, BARIŞ, Karadeniz Cd. NO:59/13 D:SİTESİ B BLOK, 55060 İlkadım/Samsun
0505 705 82 38

rilish26

Müdavim
Samsun

0505 705 82 38
daha önce gidip memnun kalan olmuş

şakire55

Yeni Üye
Şehmus beye katılıyorum. Diğer bir ihtimal de şekilsiz, sivri kabuklu bir kızgınlık yumurtası, yumurta kanalını delip karın boşluğunda kalmış olabilir. Ayrıca kuşun acısı var bence çünkü alt tüylerini yolmuş. Zaman kaybetmeden bir uzman görmeli. Aşağıya samsundaki bir arkadaşımızın gidip memnun kaldığı veterinerin adresini ekliyorum. Kendisi müdahale etmek istemese bile sizi yönlendirebilir diye düşünüyorum

0505 705 82 38
çok teşekkür ederim yardımcı olduğunuz için

şakire55

Yeni Üye
Samsun

0505 705 82 38
daha önce gidip memnun kalan olmuş
çok teşekkür ediyorum yardımcı olduğunuz için en yakın zamanda muayeneye götürecegim

Üst Alt