• Kafeskuslari.com ailesine hoş geldiniz..

Sizde kafes kuş türünüz hakkında paylaşım yapmak ve soru sormak için üye olunuz.
    Sizde ailede yerinizi alınız...

Kuşumun poposunda dışkısı kalıyor?

kpleda

Yeni Üye
Merhabalar bir kere daha bu şekilde bir soru sormuştum ama aynı sorun devam ediyor kuşumun poposunda dışkı kalıyor birikiyor orda ben elimle temizliyorum kuşum da aynı şekilde temizlemeye çalışıyor ama yine aynı şey oluyor buna nasil bir çözüm bulabilirim kuşuma bir şey olacak diye korkuyorum poposunun fotoğrafını da çektim biraz ıslattım ılık suyla o bölgeyi daha iyi temizlensin diye

Son düzenleme:

Şehmus BAKIR

İkon Üye
Yetkili Kurucu
Kurucu Üye
Üretici
Yapmanız gerekeni aşamalı olarak söylüyorum
1- iki parmak kadar Kara lahana yaprağı verin bir haftada iki kez verin
2-Suyuna entrobac ve gerwit verin haftada birer kez
3- kızıl daldari verin tüm bunlardan sonra tekrar ederse kilosunu tarttiniz ve bize yazın yardımcı oluruz

kpleda

Yeni Üye
Yapmanız gerekeni aşamalı olarak söylüyorum
1- iki parmak kadar Kara lahana yaprağı verin bir haftada iki kez verin
2-Suyuna entrobac ve gerwit verin haftada birer kez
3- kızıl daldari verin tüm bunlardan sonra tekrar ederse kilosunu tarttiniz ve bize yazın yardımcı oluruz
yeşillik tarzı şeyler vermeye çalışıyorum ama asla yemiyor yine de bir şekil yedirmeye calisicam gervit ve entrobac zaten veriyorum haftada birer kere yine aynı düzenli şekilde devam ederim yine devam ederse de yazarım teşekkür ederim

Şehmus BAKIR

İkon Üye
Yetkili Kurucu
Kurucu Üye
Üretici
yeşillik tarzı şeyler vermeye çalışıyorum ama asla yemiyor yine de bir şekil yedirmeye calisicam gervit ve entrobac zaten veriyorum haftada birer kere yine aynı düzenli şekilde devam ederim yine devam ederse de yazarım teşekkür ederim
Eğer düzelme olmazsa bir hafta sonra zeolitli besleme yapalım düzelir

Üst Alt