• Kafeskuslari.com ailesine hoş geldiniz..

Sizde kafes kuş türünüz hakkında paylaşım yapmak ve soru sormak için üye olunuz.
    Sizde ailede yerinizi alınız...

Güncel sorunlar! kuşumun poposu kirli

esozd

Yeni Üye
dişi muhabbet kuşumun poposu sürekli kirli hasta olduğunu sanmıyorum 3-4 aydır belki daha fazladır böyle fotoğrafını ekledim. Tüy yapısından olabilir mi?

Limonsulos

Yeni Üye
6 seneye yakın kuşum var hiç böyle görmedim, en fazla dışkısı olur minik şekilde poposunda. Anormallik var gibi geldi hocalarımız elbette daha iyi bilir dışkı görseli isteyeceklerdir onuda yüklermisiniz

esozd

Yeni Üye
6 seneye yakın kuşum var hiç böyle görmedim, en fazla dışkısı olur minik şekilde poposunda. Anormallik var gibi geldi hocalarımız elbette daha iyi bilir dışkı görseli isteyeceklerdir onuda yüklermisiniz
bu şeklide ama şu anlık böyle dışkısı probiyotik veriyorum önceden de kirliydi poposu ve dışkısı normaldi şuanda biraz ishal olduğu için poposunda ıslak şekilde bulaşmış dışkı. Onun haricinde kakası normal iken de yapılıyordu poposuna.

EzgiA

Eski Forumcu
Moderatör
Etkinlik Uzmanı
Uzman Mentör
Kıdemli Üye
Merhaba Geçmiş Olsun. Popo Kısmında Tüy Dökülmesi genelde Enfeksiyon Kaynaklı Yada Yumurtadan Oluyor. Yumurta Yaptı mı Daha Önce Hiç ?

esozd

Yeni Üye
Merhaba Geçmiş Olsun. Popo Kısmında Tüy Dökülmesi genelde Enfeksiyon Kaynaklı Yada Yumurtadan Oluyor. Yumurta Yaptı mı Daha Önce Hiç ?
aslında dökülmüş gibi değil alttan çektiğim için öyle gözükmüş olabilir

Üst Alt