• Kafeskuslari.com ailesine hoş geldiniz..

Sizde kafes kuş türünüz hakkında paylaşım yapmak ve soru sormak için üye olunuz.
    Sizde ailede yerinizi alınız...

Kuşumun parmağı enfeksiyon kaptı

Ecem Tuana

Yeni Üye
Lütfen acil yardım edin!!
Bı süredir bir sorunu vardı.Şimdi daha iyiye gidiyor ama parmağı kötüleşti.Belki bit ısırığından olmuş olabilir diye düşünüyoruz.Son iki günde çok şişti.Ne kullanmam gerek ?Nasıl geçer ?lütfen yardım edin.

Ekli dosyalar

Aslı Ö.

Eski Forumcu
Moderatör
Kıdemli Üye
Pek iyi görünmüyor ayak. Tüylerin birleştiği yerde morarma var. Tüneği de kavrayamıyor gördüğüm kadarıyla. Bit sinek ısırığı bu şekilde olmaz. Ya kırık var yada ciddi anlamda enfeksiyon kapmış. Ama kırık olma ihtimali daha güçlü duruyor. Sız yinede eczaneden rif ampul alıp sürünüz. Ama kırıksa rif in fayda sağlayacağını düşünmüyorum. Röntgeni çekilse iyi olur yavrucağın.

Ecem Tuana

Yeni Üye
Pek iyi görünmüyor ayak. Tüylerin birleştiği yerde morarma var. Tüneği de kavrayamıyor gördüğüm kadarıyla. Bit sinek ısırığı bu şekilde olmaz. Ya kırık var yada ciddi anlamda enfeksiyon kapmış. Ama kırık olma ihtimali daha güçlü duruyor. Sız yinede eczaneden rif ampul alıp sürünüz. Ama kırıksa rif in fayda sağlayacağını düşünmüyorum. Röntgeni çekilse iyi olur yavrucağın.
Çok teşekkür ederim.İyileştiricem inşallah