• Kafeskuslari.com ailesine hoş geldiniz..

Sizde kafes kuş türünüz hakkında paylaşım yapmak ve soru sormak için üye olunuz.
    Sizde ailede yerinizi alınız...

Kuşumun neyi olabilir

Bulut_

Paylaşımcı
Bir senedir muhabbet kuşu besliyorum 40 günlük da bana geldiğin de geldiğin bu zamana yaklaşım 3 ay da bir tık tık die bir ses çıkartarak kan kusuyor sonra dışkısı bütün gün boyunca siyah beyaz oluyor ve düzeliyor
Geçen hafta ve bügün yani hafta bir defa tıktık die ses çıkayor kan kusmuyor ama dışkı bir gün boyunca siyah oluyor su elim de resim yok

Fatih34

Aktif Üye
Bu tık tık sesinin video sunu atabilirmisiniz

Burçak A.

Eski Forumcu
Moderatör
Kıdemli Üye
Kuşunuzu acil kanatlı veterinere götürün düzeldiğine bakmayın, kursaktan ya da gırtlak kısmında bir sorun olabilir. Mantar da olabilir

Bulut_

Paylaşımcı
Kuşunuzu acil kanatlı veterinere götürün düzeldiğine bakmayın, kursaktan ya da gırtlak kısmında bir sorun olabilir. Mantar da olabilir
Çok pahalı😞😞 3 sene önce gittim sadece kapıdan girmeye 500 aldı hiç birsey yapmadı bir de su İzmir de ünlü onal adını unuttum Bornova tarafında olan 😞

Burçak A.

Eski Forumcu
Moderatör
Kıdemli Üye
Maalesef ücretsiz kalan yer yok ancak kuşunuzda koksidiyoz başlangıcı olabilir veya mantar. Sizin bahsettiğiniz yer çok pahalı evet ama hekim veteriner kliniği var, öz vet veteriner kliniği var. İkisinden birisine götürebilirsiniz. Durumunumuzu telefonda anlatın eminim ki yardımcı olacaklardır

Kübra Ö.

Eski Forumcu
Yazar
Kıdemli Üye
Üretici
Fakülte varsa ona götürebilirsiniz. Özellere göre daha uygun.

Bulut_

Paylaşımcı
Maalesef ücretsiz kalan yer yok ancak kuşunuzda koksidiyoz başlangıcı olabilir veya mantar. Sizin bahsettiğiniz yer çok pahalı evet ama hekim veteriner kliniği var, öz vet veteriner kliniği var. İkisinden birisine götürebilirsiniz. Durumunumuzu telefonda anlatın eminim ki yardımcı olacaklardır
Anladım bir telefon ile görüşeyim umarım yardımcı olurlar teşekkür ederim benim evde yapabileceğim bir şey yok mu peki vetenire gidemesem iyileşme şansı yok mı

Burçak A.

Eski Forumcu
Moderatör
Kıdemli Üye
Anladım bir telefon ile görüşeyim umarım yardımcı olurlar teşekkür ederim benim evde yapabileceğim bir şey yok mu peki vetenire gidemesem iyileşme şansı yok mı
Maalesef hastalık teşhisi olmadan bir şey diyemeyiz tahlil lazım

Bulut_

Paylaşımcı
Maalesef hastalık teşhisi olmadan bir şey diyemeyiz tahlil lazım
900 tl muayene ücreti tabi filim çekmeden anlayamayanlar onu da sordum artı 1200 telefonda yardımcı olamayor doğal olarak muayene etmesi gerekli çok üzücü 😞

Burçak A.

Eski Forumcu
Moderatör
Kıdemli Üye
900 tl muayene ücreti tabi filim çekmeden anlayamayanlar onu da sordum artı 1200 telefonda yardımcı olamayor doğal olarak muayene etmesi gerekli çok üzücü 😞
Maalesef fiyatlar veteriner odası belirliyor ancak isteseler muayene ücreti almazlar

Aslı Ö.

Eski Forumcu
Moderatör
Kıdemli Üye
İzmir'de kanatlı uzman tecrübem çok oldu. Ozvet e gittim Burak uçar hocaya gittim. İkisininde fiyat listesi aynı. Ama ikisinide gerek ücret konusunda gerek teşhis muayene vs konusunda asla tavsiye etmiyorum. Egzotik veteriner klinikleri bir tık daha fiyat konusunda makul oluyor. Ama genel itibariyle hepsi muayene ücreti alıyor.

Fatih34

Aktif Üye
@Bulut_ merhaba İstanbul’da ikamet ettiğim için size bu konuda bilgi vermem maalesef

Üst Alt