B Boncuğum Aktif Üye Katılım 19 Nis 2021 Mesajlar 139 Tepkime puanı 21 Puanları 18 31 May 2021 #1 Kuşumun enerjisi yerinde uyuklama halsizlik falan yok ama dışkısı bu şekilde kuşumdaki sıkıntı nedir yardımcı olabilir misiniz
Kuşumun enerjisi yerinde uyuklama halsizlik falan yok ama dışkısı bu şekilde kuşumdaki sıkıntı nedir yardımcı olabilir misiniz
T Tahapro Yeni Üye Katılım 16 May 2021 Mesajlar 56 Tepkime puanı 1 Puanları 8 1 Haz 2021 #2 İshal olmuş
Şehmus BAKIR İkon Üye Yetkili Kurucu Kurucu Üye Üretici Katılım 20 Ağu 2018 Mesajlar 19,762 Tepkime puanı 26,753 Puanları 113 Yaş 41 1 Haz 2021 #3 Kuşunuz da kabarma, hırıltı var mı? Kuşunuzun tunekte resmini görebilir miyiz? Verdiğiniz gıdalar nelerdir? Suyuna verdiğiniz bişey var mı?
Kuşunuz da kabarma, hırıltı var mı? Kuşunuzun tunekte resmini görebilir miyiz? Verdiğiniz gıdalar nelerdir? Suyuna verdiğiniz bişey var mı?
B Boncuğum Aktif Üye Katılım 19 Nis 2021 Mesajlar 139 Tepkime puanı 21 Puanları 18 1 Haz 2021 #4 Şehmus BAKIR' Alıntı: Kuşunuz da kabarma, hırıltı var mı? Kuşunuzun tunekte resmini görebilir miyiz? Verdiğiniz gıdalar nelerdir? Suyuna verdiğiniz bişey var mı? Genişletmek için tıkla ... Hayır hiçbir hırıltı yok, marul ve karpuz vermiştim. Suyuna da bir şey katmıyorum gün aşırı değiştiriyorum
Şehmus BAKIR' Alıntı: Kuşunuz da kabarma, hırıltı var mı? Kuşunuzun tunekte resmini görebilir miyiz? Verdiğiniz gıdalar nelerdir? Suyuna verdiğiniz bişey var mı? Genişletmek için tıkla ... Hayır hiçbir hırıltı yok, marul ve karpuz vermiştim. Suyuna da bir şey katmıyorum gün aşırı değiştiriyorum
Şehmus BAKIR İkon Üye Yetkili Kurucu Kurucu Üye Üretici Katılım 20 Ağu 2018 Mesajlar 19,762 Tepkime puanı 26,753 Puanları 113 Yaş 41 1 Haz 2021 #5 Kuşun görünümü iyi sorun yok siz yinede üç gün sade su ve yem verin sonra tekrar dışkı resmi görelim yardımcı olalım
Kuşun görünümü iyi sorun yok siz yinede üç gün sade su ve yem verin sonra tekrar dışkı resmi görelim yardımcı olalım
B Boncuğum Aktif Üye Katılım 19 Nis 2021 Mesajlar 139 Tepkime puanı 21 Puanları 18 1 Haz 2021 #6 Şehmus BAKIR' Alıntı: Kuşun görünümü iyi sorun yok siz yinede üç gün sade su ve yem verin sonra tekrar dışkı resmi görelim yardımcı olalım Genişletmek için tıkla ... Çok teşekkür ederim iyi günler Şehmus Bey
Şehmus BAKIR' Alıntı: Kuşun görünümü iyi sorun yok siz yinede üç gün sade su ve yem verin sonra tekrar dışkı resmi görelim yardımcı olalım Genişletmek için tıkla ... Çok teşekkür ederim iyi günler Şehmus Bey