• Kafeskuslari.com ailesine hoş geldiniz..

Sizde kafes kuş türünüz hakkında paylaşım yapmak ve soru sormak için üye olunuz.
    Sizde ailede yerinizi alınız...

Kuşumun nesi var?

Fıstıkuşum55

Yeni Üye
Hastalık Belirtileri
Gaga üstü sararması, hapsırma, tüy kabarması
Hastalık Belirti Tarihi
21 Mar 2024
Kullanılan İlaç
Yok
Merhabalar, kuşum ara ara hapşırıyor tüylerini kabartıyor, ve kuyrugunu titretip duruyor. Gagasının üstü de sarardı sizce neden olabilir

Ekli dosyalar

rilish26

Müdavim
Kuşun videosunu ve dışkısını paylaşır mısınız? Kuşunuz kızlığa girmiş ve cere rengi değişmiş aynı şekilde tüyler de. Yine de siz bir kekik çayı verin hayvana durumu gözlemleyin

Fıstıkuşum55

Yeni Üye
Kuşun videosunu ve dışkısını paylaşır mısınız? Kuşunuz kızlığa girmiş ve cere rengi değişmiş aynı şekilde tüyler de. Yine de siz bir kekik çayı verin hayvana durumu gözlemleyin

Ekli dosyalar

Fıstıkuşum55

Yeni Üye
simdi de büyük bir tüyü düştü ve kanadının altı kanadı sanırım tüyün düştüğü yer. Noluyor bu kuşa anlayamadım :(

Aslı Ö.

Eski Forumcu
Moderatör
Kıdemli Üye
Fotoğraflarla inanın bir şey anlayamayız. Siz streamable.com üzerinden videosunu ekleyip linkini burada mesaj bölümünde paylaşır mısınız. Net ve yandan kuyrukta gözükecek şekilde olsun. Tabana evinizde varsa A4 beyaz kağıt yada kağıt havlu serip birden fazla yeni yapılmış dışkıları da atınız. Yavrunuza herhangi bir takviye veriyor musunuz veriyorsanız isimlerini söyler misiniz.

Fıstıkuşum55

Yeni Üye
Merhaba buraya 3 tane video yükledim. Umarım yeterlidir. Takviye ilaç vitamin vs vermiyorum hiç vermedim.

Aslı Ö.

Eski Forumcu
Moderatör
Kıdemli Üye
Sol kanadı darbe mi aldı kanat tüy biçimi neden öyle. Beyaz kağıda yada peçeteye istemiştim dışkıları ama problemli durmuyor gibi. Takviye vermeye başlarsanız iyi olur.

Fıstıkuşum55

Yeni Üye
Kuşu aynı yerde tutmak zor.🥲 Galiba darbe aldı ucarken koltuğa vurdu, tüyü düştü sonra kanadı kanadı. Hangi takviyeleri kullanabilirim?

Aslı Ö.

Eski Forumcu
Moderatör
Kıdemli Üye
Şuan uçabiliyor mu peki. Tüy destekleyici bt amin, multivitamin gervit ve probiyotik entrobac. Bu üçünü temin ederseniz iyi olur.