• Kafeskuslari.com ailesine hoş geldiniz..

Sizde kafes kuş türünüz hakkında paylaşım yapmak ve soru sormak için üye olunuz.
    Sizde ailede yerinizi alınız...

Acil! Kuşumun nesi var

Mert.

Eski Forumcu
Dışkısı normal gözükmüyor kusa su ve yem dışında ne verdiniz ve yanındaki dan ayırın bence. Ve daha net kuşun dışkı resmini ve kuşun. Videosunu paylasirmisiniz normal değil çünkü

efe1903

Tutkulu
Dışkısı normal gözükmüyor kusa su ve yem dışında ne verdiniz ve yanındaki dan ayırın bence. Ve daha net kuşun dışkı resmini ve kuşun. Videosunu paylasirmisiniz normal değil çünkü
Tamam

Mert.

Eski Forumcu
Dışkısı bozuk yem su dışında. Birşey vermeyin vitaminden kaynaklı olabilir oyuzden gervit bozulmuş olabilir ondan şüpeleniyorum gozlemleyelim kusa kusma vb. Olursa bildirin hocalarımız daha detaylı yorumlayacaktir geçmiş olsun

efe1903

Tutkulu
Dışkısı bozuk yem su dışında. Birşey vermeyin vitaminden kaynaklı olabilir oyuzden gervit bozulmuş olabilir ondan şüpeleniyorum gozlemleyelim kusa kusma vb. Olursa bildirin hocalarımız daha detaylı yorumlayacaktir geçmiş olsun
gervit i alalı 1 ay falan oldu karanlık dolaba koydum

efe1903

Tutkulu
yanındaki erkek tuvaletini yapınca onuda atarım

Aslı Ö.

İkon Üye
Moderatör
Uzman Mentör
Kıdemli Üye
Editör
Herhangi bir hava akımına maruz kaldı mı. Kuşun duruşunu da beğenmedim kabarık duruyor 😕 hocalarımız müsait olduklarında dönüş sağlarlar 🙏🏻

Şehmus BAKIR

İkon Üye
Yönetici
Yetkili Kurucu
Kurucu Üye
Mentör
Üretici
Efe kuşa ekstra bişey vermiyorsan dışkıda hastalık var ve bende soğuk algınlığı düşünüyorum video ekler misin kardeşim

Şehmus BAKIR

İkon Üye
Yönetici
Yetkili Kurucu
Kurucu Üye
Mentör
Üretici
Hafif bir soğuk algınlığı var sen onu sıcağa al kardeşim baharın kekik çayını yapıp ver bir cay kaşığı sıcak suya bir damla bal dök ve onu ılık şekilde şırınga ile içir suyuna da ayrıca multivitamin ver yem yediğinden emin ol yemezse elle besleme yap bir hafta içinde düzelme olmazsa tekrar yazarsın kardeşim bu süre zarfında takipte olalım

efe1903

Tutkulu
Hafif bir soğuk algınlığı var sen onu sıcağa al kardeşim baharın kekik çayını yapıp ver bir cay kaşığı sıcak suya bir damla bal dök ve onu ılık şekilde şırınga ile içir suyuna da ayrıca multivitamin ver yem yediğinden emin ol yemezse elle besleme yap bir hafta içinde düzelme olmazsa tekrar yazarsın kardeşim bu süre zarfında takipte olalım
abi bu kuş cok inatcı ve ısırıyor şırıngayla nasıl besliyebilirim