• Kafeskuslari.com ailesine hoş geldiniz..

Sizde kafes kuş türünüz hakkında paylaşım yapmak ve soru sormak için üye olunuz.
    Sizde ailede yerinizi alınız...

kuşumun ne sorunu var?

eva yamaan

Aktif Üye
herkese merhaba geçen açtığım konuda kuşlarımsa göğüs keskinliği ve hapşırma oldugunu bahsermiştim ve zeolit tozu önerilmişti ilk olarak parazit kurumaya yol açarmış bunu öğrendim kuşlarımda göğüs keskinliği şuan dokununca severken birazcık bastırdıgımda belli oluyor ve hapşırmalar aşırı fazla erkek olan dokundurtmuyor kendine ısırıyor bunun dışında yemedeiçmede ötmede sıkıntı yok ishalde yok fakat dışkısında parazit belirtisi oldugu soylendi gecenki konuda ilk olarak zeoli vermelimiyim ne oldugundan emin değilim herles başka bişe diyor

eva yamaan

Aktif Üye
ve burda uykulular dişi kuşum gagasını şıklatıyor ve erkektede oluyor bu lütfen yardım edin ciddeb ne yapacagımı şaştım artık

Burçak A.

Eski Forumcu
Moderatör
Kıdemli Üye
Zeolit tozu doğal yöntemdir mutlaka verin bu hareketi sık sık yapıyor mu

eva yamaan

Aktif Üye
çok sık yapmıyor burda ek olarak kendini kabartmış bazen açıp kapatıyor agzını bunların sebebi ne kuslarimdaki problem ne? sizden ricam lütfen kuşlarımdaki problemini açıklayın bana ve nası kurtarcağımı dediğim gibi hapşırma ve göğüs keskinliği var aşırı hapşırıyolar onun dışında ötmede yemede içmede sıkıntı yok dışkıyıda attım yorum yaparsanız sevinirim eklemek isterimki göğüsleri şuan aşırı keskin değil ve daha ikiside yavru @

Son düzenleme: