• Kafeskuslari.com ailesine hoş geldiniz..

Sizde kafes kuş türünüz hakkında paylaşım yapmak ve soru sormak için üye olunuz.
    Sizde ailede yerinizi alınız...

kusumun ne hastalıgı var?

Burçak A.

İkon Üye
Moderatör
Kıdemli Üye
Peki seçer koyarım ama bağırması ve yem yememesi içinde bir şey söylermisiniz çünkü artık satmayı bile düşünüyorum
Yem seçmesi varsa kafese kızıldarı, yulaf, aspur bırakın onları yesin, bağırma sebebi ilgi çekmek için olabilir kuşun videosunu görebilir miyim, streamble.com üzerinden atabilir misiniz

karadeniz

Yeni Üye
Yem seçmesi varsa kafese kızıldarı, yulaf, aspur bırakın onları yesin, bağırma sebebi ilgi çekmek için olabilir kuşun videosunu görebilir miyim, streamble.com üzerinden atabilir misiniz
Kızıl dari koydum ama ona çok takıyor hep onu yiyor bizim amacımız hem çekirdek ve normal yem yemesini sağlamak degilmi kuşlar bu tür şeyleri sevdiği için yani diğer yemleri hiç yemez diye biliyorum en azından benim ki öyle yapıyor bide ilgi çekmek istemesi baya ilgi gösteriyorum ama anlamadım birde tüy dökme sıkıntımız var bunun hakkında da sizden bilgi almak istiyorum

Burçak A.

İkon Üye
Moderatör
Kıdemli Üye
Kızıl dari koydum ama ona çok takıyor hep onu yiyor bizim amacımız hem çekirdek ve normal yem yemesini sağlamak degilmi kuşlar bu tür şeyleri sevdiği için yani diğer yemleri hiç yemez diye biliyorum en azından benim ki öyle yapıyor bide ilgi çekmek istemesi baya ilgi gösteriyorum ama anlamadım birde tüy dökme sıkıntımız var bunun hakkında da sizden bilgi almak istiyorum
Bu takviyeleri rutin kullanın, bt amin forteyi haftada 2 gün verin tüy dönemini rahat atlatırsınız o renkli ekmekleri ayıklayın mecburen yemleri yer ☺

karadeniz

Yeni Üye
Bu takviyeleri rutin kullanın, bt amin forteyi haftada 2 gün verin tüy dönemini rahat atlatırsınız o renkli ekmekleri ayıklayın mecburen yemleri yer ☺
Ben supra vit pediatri şurup multivitamin kullanıyorum birde evde ek olarak polisiye şurup multivitamin var bunlar olurmu acaba

karadeniz

Yeni Üye
Ya birde dışkısını yeme problemi var onun hakkındaki bilgi alabilirmiyim

Burçak A.

İkon Üye
Moderatör
Kıdemli Üye
Ben supra vit pediatri şurup multivitamin kullanıyorum birde evde ek olarak polisiye şurup multivitamin var bunlar olurmu acaba
Bahsettiğim vitaminler daha iyi ve kuşlar için ☺ Dışkı yeme mineral eksikliğinden olur siz düzenli takviyeleri verin bir de kaya tuzu öneririm blok olandan aktara sorun ☺🌸

karadeniz

Yeni Üye
Mineral eksikliğinden ötürü dışkı yeme görülür, kafesiniz ızgaralı olsa iyi olurdu. Kafesinde mineral blok, gaga taşı, kalamar kemiği bulunuyor mu?
Gaga taşı bulunuyor kafes ızgaralı bu arada ama illaki ızgaraya değiyor dışkısı oradan yiyor yada izgaranin altına gagasini sokmaya çalışıyor

karadeniz

Yeni Üye
Bu arada videoyu nasıl atacam pek bilmiyorumda burayı yeniyim

karadeniz

Yeni Üye
Bide yanına oturunca kendiyle uğraşıyor gidince bagiriyor yada yanına otursan bile bağırmaya hazır bir şekilde elimi kafesin içine doğru uzattığım kendini sevdirmeye çalışıyor

Üst Alt