• Kafeskuslari.com ailesine hoş geldiniz..

Sizde kafes kuş türünüz hakkında paylaşım yapmak ve soru sormak için üye olunuz.
    Sizde ailede yerinizi alınız...

kusumun ne hastalıgı var?

matematikproblemi

Yeni Üye
Hastalık Belirtileri
ucamama, sureklı uyuklama
dün kuslarımın bakımı için veterinerlerin hemde petshop’un beraber oldugu bır yere gıtmısler, hastalıgı oldugunu soylemıs calısanlar zaten haftalardır tuylerı kabarık duruyor, yem yemesınde falan sıkıntı yoktu ucamıyordu sadece. ruzgarda kalmıs vırus kapmıs gıbısınden bır seyler demısler. antibiyotik veya vıtamın mı ne vermısler (aıleme soruyorum onlarda bılmıyor kafayı yıyecegım bır tahmınım var bt amin forte vermısler gıbı kokusu aynı cunku kokladıgımda turuncu kısmını) suluguna beyazımsı bır sey katmıslar ama ısmını bılmedıgım ıcın duz suyla degıstırdım eve geldıklerınde. ne yapabılırım bu kus ıcın? dıskısı yenı

Ekli dosyalar

Burçak A.

İkon Üye
Moderatör
Kıdemli Üye
Virüs değil, yemli dışkılıyor ağzında koku var mı

Burçak A.

İkon Üye
Moderatör
Kıdemli Üye
Hangi ilacı verdiler acaba mikostatin mi

Burçak A.

İkon Üye
Moderatör
Kıdemli Üye
diskidan bahsediyorsaniz oyle bence de, diski ilactan sonra boyle oldu ondan once de pek iyi degildi ama gun gectikce bozuluyodu arada duzeliyodu
Kuruma bir hastalık değil, hastalığa bağlı zayıflama bu bir antifungal yani mantar ilacı zaten beşeri ilaçlar bağırsak florasını bozar ancak dışkı analizi, röntgen olmadan ilaç başlamak, virüs demek çok yanlış 🙏 İlaçtan önce de yemli dışkılıyor muydu

karadeniz

Yeni Üye
Sultan papaganim hiç yem yemiyor çekirdek eskiden yiyordu şimdi onu da yemiyor yem yiyordu ama içinde sadece bir taneye takmıştı sadece onu yiyordu yem değiştirdim onu yemeye başladı şimdide içinde renkli taneli birsey var sadece kafaya onu takmış onu yiyor o bitinceye kadar yiyor sonra hiç yem yemiyor sürekli yüksek tonda bagiriyor hiç susmuyor sürekli disari çıkmak istiyor çıkartıyorum ama yine susmuyor bagiriyor hava soğuk olduğu içinde disari çıkarmaya kıyamıyorum evde fazla ışık geçirmiyor sabah sorun yaşamıyorum ama akşam sürekli bir odada ışık acikmi bırakmalıyım Bilemiyorum?ne yapacam Bilemiyorum artık satmayı bile düşünüyorum lütfen acil yardımcı olurmusunuz

zeysssbird

Tutkulu
Sultan papaganim hiç yem yemiyor çekirdek eskiden yiyordu şimdi onu da yemiyor yem yiyordu ama içinde sadece bir taneye takmıştı sadece onu yiyordu yem değiştirdim onu yemeye başladı şimdide içinde renkli taneli birsey var sadece kafaya onu takmış onu yiyor o bitinceye kadar yiyor sonra hiç yem yemiyor sürekli yüksek tonda bagiriyor hiç susmuyor sürekli disari çıkmak istiyor çıkartıyorum ama yine susmuyor bagiriyor hava soğuk olduğu içinde disari çıkarmaya kıyamıyorum evde fazla ışık geçirmiyor sabah sorun yaşamıyorum ama akşam sürekli bir odada ışık acikmi bırakmalıyım Bilemiyorum?ne yapacam Bilemiyorum artık satmayı bile düşünüyorum lütfen acil yardımcı olurmusunuz

O renkli seyleri yememeli onları ayıklayıp vermelisiniz yemi. Gece ışıklar kapalı olmalı uyuması için

Burçak A.

İkon Üye
Moderatör
Kıdemli Üye

Bahsettiğiniz renkli ekmekler mi?

Üst Alt