• Kafeskuslari.com ailesine hoş geldiniz..

Sizde kafes kuş türünüz hakkında paylaşım yapmak ve soru sormak için üye olunuz.
    Sizde ailede yerinizi alınız...

Kuşumun midesinde mantar var

fluffyy

Yeni Üye
Hastalık Belirtileri
Karında şişlik
Hastalık Belirti Tarihi
1 Ocak 2024
Muhabbet kuşumu bugün veterinere götürdüm karnındaki şişlik sebebiyle. Midesinde mantar olduğu ve bu mantarların ölürken kanamalara neden olduğunu ve zehir yaydığını söyledi. Ve bu mantarları öldürmek için bir ilaç verdi. Ama ilaç kanamalara neden olacağı için kullanıp kullanmamakta kararsızım. Ne yapabilirim bunun başka bir tedavisi var mı lütfen yardımcı olur musunuz?

rilish26

Müdavim
Kursak mantarı teşhisi mi konuldu kursak mantarı megabakteri aslında fungi değil. Kuşun videosunu ve dışkıları atabilir misiniz? Gittiğiniz veteriner kanatlı uzmanı mıydı?

Aslı Ö.

Eski Forumcu
Moderatör
Kıdemli Üye
Merhaba videosunu görebilir miyiz. Gittiğiniz hekim kanatlılardan anlıyor muydu. Mide de mantar derken kursakta mantar mı. Hangi ilacı verdi söyler misiniz

fluffyy

Yeni Üye
Küçük şeffaf bir şişe verdiler ama üzerinde isim yazmıyor. Evet bilgili gibiydi ama sonra yorumlara baktığımda birkaç kuşun bu ilaçtan öldüğünü öğrendim

rilish26

Müdavim
N
Küçük şeffaf bir şişe verdiler ama üzerinde isim yazmıyor. Evet bilgili gibiydi ama sonra yorumlara baktığımda birkaç kuşun bu ilaçtan öldüğünü öğrendim
Nerede oturuyorsunuz forumumuzda veteriner listesi var önerelim. Gerekli bilgileri sağlarsanız daha iyi yardımcı oluruz