• Kafeskuslari.com ailesine hoş geldiniz..

Sizde kafes kuş türünüz hakkında paylaşım yapmak ve soru sormak için üye olunuz.
    Sizde ailede yerinizi alınız...

Kuşumun kuyruk tüyünde gariplik var

kamutak

Yeni Üye
Merhaba kuşumun kuyruk tüyleri bir değişik bozuk gibi anlayamadım ya herhangi bir sıkıntısı var mıdır enerjik yem yiyor ama tüyleri bir garip aşağıya fotoğrafı bırakıyorum

Bahar Y.

Müdavim
Merhaba kuşumun kuyruk tüyleri bir değişik bozuk gibi anlayamadım ya herhangi bir sıkıntısı var mıdır enerjik yem yiyor ama tüyleri bir garip aşağıya fotoğrafı bırakıyorum
B vitamini kullanıyor musunuz, tüye girdiğinde muhtemelen düzelir tüyleri

kamutak

Yeni Üye
B vitamini kullanıyor musunuz, tüye girdiğinde muhtemelen düzelir tüyleri
Salı günü bunu aldım suyuna damlattım çarşamba akşamı tekrar değiştirdim suyunu cuma bir daha damlatacam genel olarak bir sorun var mı acaba kuşumda daha fotoğraf atabilirim

Semiha S.

Eski Forumcu
Moderatör
Kıdemli Üye
Kafesi küçük mü. Kafeste tellere takılmaktan yapısı bozulabiliyor. Kullandığınız ürünü bilmiyorum ama BT amin forte kullanmanızı öneririm.

Aslı Ö.

Eski Forumcu
Moderatör
Kıdemli Üye
Ek olarak sadece kuyrukta değil sanki kafasının arka kısmında da tüyler bozuk gibi geldi. Dış parazit ense damlası da uygularsanız iyi olur.

kamutak

Yeni Üye
Ek olarak sadece kuyrukta değil sanki kafasının arka kısmında da tüyler bozuk gibi geldi. Dış parazit ense damlası da uygularsanız iyi olur.
Kafasının arka kısmı bu şekilde bit riskine karşı akşam kafes üstüne beyaz bant çektik sabah baktık bir şey çıkmadı fakat

Üst Alt