• Kafeskuslari.com ailesine hoş geldiniz..

Sizde kafes kuş türünüz hakkında paylaşım yapmak ve soru sormak için üye olunuz.
    Sizde ailede yerinizi alınız...

kuşumun kuyruğuna bastım

bambi

Yeni Üye
kuşumun kuyruğuna bastım yanlışlıkla şuan hiç hali yok ve uçunca düşüyo ve uyumak istiyor ne olmuş olabilir? daha 2 haftalık

bambi

Yeni Üye
böyle uyuyo şuanda kuyruğunda bişey farketmedim ben

Tuğçe G.

Eski Forumcu
Moderatör
Çeviri Ekibi
Kıdemli Üye
Kuyruğuna basınca kanama vs oldu mu dışkı ve video atın bir bakalım

Mustafa89

Eski Forumcu
Moderator
Üretici
Kuyruğuna derken tüy kısmına mı bastınız yoksa tüylerin çıktığı etli kısma mı? sadece tüye bastıysanız kanama da olmadıysa en fazla kuyruk tüyü kopar kuş bu hale gelmez o yüzden soruyorum. Tünekte ya da yerde dururken video ve dışkı resmi alalım.

Feyza T.

Eski Forumcu
Emektar Üye
Arkadaşların dediği gibi dışkı resmi ve video görelim lütfen 🙏 sadece kuyruk tütüne mi bastınız, kuşun üzerine ayağınız gelmiş olma ihtimali var mı?

bambi

Yeni Üye
herhangi bi kanama yok dışkısında da kendisinde de sadece uyumak istiyor ve uçunca yere çakılıyor keyifsiz baya kısaca

bambi

Yeni Üye
Kuyruğuna derken tüy kısmına mı bastınız yoksa tüylerin çıktığı etli kısma mı? sadece tüye bastıysanız kanama da olmadıysa en fazla kuyruk tüyü kopar kuş bu hale gelmez o yüzden soruyorum. Tünekte ya da yerde dururken video ve dışkı resmi alalım.

Mustafa89

Eski Forumcu
Moderator
Üretici
yok kuyruk kısmının ortasına bastım
Daha anlaşılır cevap verelim. Ya da şöyle sorayım. Kuşa mı bastınız tüyüne mi? Eğer tüyüne bastıysanız dipte de kanama olmadıysa sorun teşkil etmez. Kuşun belki başka bir sorunu vardır lütfen kuşun istenen resim ve videosunu buradan paylaşın

bambi

Yeni Üye
Daha anlaşılır cevap verelim. Ya da şöyle sorayım. Kuşa mı bastınız tüyüne mi? Eğer tüyüne bastıysanız dipte de kanama olmadıysa sorun teşkil etmez. Kuşun belki başka bir sorunu vardır lütfen kuşun istenen resim ve videosunu buradan paylaşın

bambi

Yeni Üye
yeni bir gelişme oldu kuşum uçtu ve masama konduktan sonra kuyruğu 5 dala ayrılmıştı aynı tavuş kuşundaki gibi

Mustafa89

Eski Forumcu
Moderator
Üretici
yeni bir gelişme oldu kuşum uçtu ve masama konduktan sonra kuyruğu 5 dala ayrılmıştı aynı tavuş kuşundaki gibi
Nasıl yani? Bir görsel alalım lütfen. İnatla video paylaşmıyorsunuz. Streamable.com a video yükleyip link paylaşın bir de dışkı görelim. O plastik tüneklerden de kurtulun tahta tünek takın. Bekleyin başka dışkı resimleri de alalım

bambi

Yeni Üye
Nasıl yani? Bir görsel alalım lütfen. İnatla video paylaşmıyorsunuz. Streamable.com a video yükleyip link paylaşın bir de dışkı görelim. O plastik tüneklerden de kurtulun tahta tünek takın. Bekleyin başka dışkı resimleri de alalım
tamam bekleyin biraz

bambi

Yeni Üye
şimdi 1dk tüylerini kaşıdı yine uyuyo

bambi

Yeni Üye
birde bastığımdan beri tek kelime etmedi youtubeden kuş sesi açtım ötmüyor hiç

Mustafa89

Eski Forumcu
Moderator
Üretici
Sağ kanadı düşük, yürümekte zorlanıyor kuyruğuna bastığınıza emin misiniz? Acilen bir kanatlı uzmanına görünmesi gerekiyor iç kanama vs olabilir vakit kaybetmeyin. Daha küçücük bir yavru kuş. Uçması, hal ve hareketleri normaldi değil mi? Ne zaman aldınız?