• Kafeskuslari.com ailesine hoş geldiniz..

Sizde kafes kuş türünüz hakkında paylaşım yapmak ve soru sormak için üye olunuz.
    Sizde ailede yerinizi alınız...

Kuşumun kuyruğu neden aşağıda

Yusolog

Yeni Üye
Merhaba benim kanaryam solunum yolu hastası ilaçlarını veriyoruz havada veriyoruz ama kuyruğu aşağıya doğru duruyor ve ileri geri oluyor kuyruğu ötüşünde bir problem yok güzel ötüyor yemeğindede yok ama onun dişisinde kuyruk aşağıda değil hep normal hizada bir sorun mu var erkek olanda ?

Hey2011

Paylaşımcı
Resim atabilir misiniz?

Yusolog

Yeni Üye
Resim atabilir misiniz?
ya benim kanaryam biraz korkuyor benden yanına gittiğimde kuyruğunu normal hizaya getiriyor ordan oraya atlıyor kaçışıyor daha benle 9 aydır beraber ama hala korkuyor mu rahatsız mı oluyor bilmiyorum

Kübra Ö.

Eski Forumcu
Yazar
Kıdemli Üye
Üretici
Merhaba. İyileştikçe düzelir kuyruk sekmesi.
Kuyruğunun aşağıda olması streae bağlı olabilir, kendini korumak için öyle yapıyor olabilir.
Hangi ilaçları kullanıyorsunuz?

Yusolog

Yeni Üye
Merhaba. İyileştikçe düzelir kuyruk sekmesi.
Kuyruğunun aşağıda olması streae bağlı olabilir, kendini korumak için öyle yapıyor olabilir.
Hangi ilaçları kullanıyorsunuz?
kendini korumak için değildir bende çünkü ben yanına gittiğimde düzeltiyor kuyruğunu ordan oraya atlıyor benden rahatsız olduğundandır
ventolini hava makinesiyle veriyorum birde veteriner bize şırıngada ilaç verdi suyuna 1 damla damlatıyoruz şuan ağrısı var diye ses çıkarıyor bi ara iyileşmişti şimdi tekrar aynısı oldu doktor bize aynı ilaçları kullanın dedi kronikleşmiş hastalık

Kübra Ö.

Eski Forumcu
Yazar
Kıdemli Üye
Üretici
kendini korumak için değildir bende çünkü ben yanına gittiğimde düzeltiyor kuyruğunu ordan oraya atlıyor benden rahatsız olduğundandır
ventolini hava makinesiyle veriyorum birde veteriner bize şırıngada ilaç verdi suyuna 1 damla damlatıyoruz şuan ağrısı var diye ses çıkarıyor bi ara iyileşmişti şimdi tekrar aynısı oldu doktor bize aynı ilaçları kullanın dedi kronikleşmiş hastalık
Kendini öyle rahat hissediyordur belki.
Kronikleşmiş ise aynı ilaçları kullandığınızda değişen bir şey oluyor mu peki?
Kronikleşmiş solunum sıkıntısı hakkında pel bilgim yok o yüzden @Şehmus BAKIR @Demet bükay etiketliyorum. Geçmiş olsun.