• Kafeskuslari.com ailesine hoş geldiniz..

Sizde kafes kuş türünüz hakkında paylaşım yapmak ve soru sormak için üye olunuz.
    Sizde ailede yerinizi alınız...

TahminEt Kuşumun kursağı şiş

niiissaaa

Yeni Üye
Merhaba, kuşum eve geleli iki ay oldu neredeyse. En başından beri fark etmiştim üst bölgesi hafif şiş duruyordu. Ama bilmediğimden dolayı erkek kuş olduğu için daha iri duruyor sanmıştım. Neden böyle olabilir? Her zaman aynı şişlikte değil gibi bazen daha fazla oluyor bazen daha normal duruyor. Entrobac zaten vardı ama pek düzenli kullanmıyordum. Şimdi gervit-w ve btamin forte sipariş verdim. Ne yapayım? Entrobacı daha fazla falan vermeli miyim?
Ekli dosyayı görüntüle 92167Ekli dosyayı görüntüle 92168Ekli dosyayı görüntüle 92169Ekli dosyayı görüntüle 92170

Aslı Ö.

İkon Üye
Moderatör
Uzman Mentör
Kıdemli Üye
Editör
Salyalı kusma ağızda koku iştahsızlık vs var mı yoksa korkmayın. Çünkü yem yediği zamanlar kursak zaman zaman şişer.

niiissaaa

Yeni Üye
Salyalı kusma ağızda koku iştahsızlık vs var mı yoksa korkmayın. Çünkü yem yediği zamanlar kursak zaman zaman şişer.
Birde bu videodaki gibi bi süre gagasını açıp kapatıyor. Arada kafasını uzatarak geğiriyormuş gibide yapıyor, bir kere ard arda on kere falan yapmıştı öyle.

Aslı Ö.

İkon Üye
Moderatör
Uzman Mentör
Kıdemli Üye
Editör
Kilosu ne kadar bu çocuğun gözle analiz yaparsam kilo fazlalığı var. Esneme gibi hareket sindirim rahatlığı için yaparlar. Kafeste grit kum var mı. Arada yapması problem yaratmaz ama sıklaşırsa takibe almak gerekir.

Batuş

Paylaşımcı
Normal vakitte kabarık durma gibi gözlemleriniz var mı? Birde tartma şansınız varsa çok iyi olur ona göre yorumlayacaktır değerli arkadaşlarımız

niiissaaa

Yeni Üye
Kilosu ne kadar bu çocuğun gözle analiz yaparsam kilo fazlalığı var. Esneme gibi hareket sindirim rahatlığı için yaparlar. Kafeste grit kum var mı. Arada yapması problem yaratmaz ama sıklaşırsa takibe almak gerekir.
Evet grit kum var, bi süredir yoktu fakat tekrar ekledim kafese.

niiissaaa

Yeni Üye
Son düzenleme:

Ece A.

Eski Forumcu
Uzman Mentör
Yardımsever üye
Evet grit kum var, bi süredir yoktu fakat tekrar ekledim kafese.
Merhaba, Grit kum kafeslerinde sürekli duruyor olsun, onlar ihtiyaç duydukça yiyecekler. Arkadaşlarımızın dedikleri gibi bir tartılırsa iyi olur

Batuş

Paylaşımcı
Karakalem çizimi gibiler 😊 😊 😊 maşallah çok güzeller. Siz bir tartmaya çalışın duruma göre tekrar bakalım

Üst Alt