• Kafeskuslari.com ailesine hoş geldiniz..

Sizde kafes kuş türünüz hakkında paylaşım yapmak ve soru sormak için üye olunuz.
    Sizde ailede yerinizi alınız...

Soru! Kuşumun kursağı şiş mi ?

rivriv06

Aktif Üye
Merhaba kuşum akşam baya bi su içtikten sonra kursağı şişmiş gibiydi belki kendini kabartmıştır tam anlamadım şuan normal mi şişlik var mı antibiyotik kullanıyor 8 gündür
1.5 hafta içinde 38 gramdan 43 grama çıktı meyve sebze ve kendi tohumunu veriyorum

Ekli dosyalar

Son düzenleme:

rivriv06

Aktif Üye
Merhaba kuşum akşam baya bi su içtikten sonra kursağı şişmiş gibiydi belki kendini kabartmıştır tam anlamadım şuan normal mi şişlik var mı antibiyotik kullanıyor 8 gündür
Ve kafesinin içinde hiç durmuyo bazen kafesinin altına inip plastik olan yere sürekli vurup etrafında dönüyor sürekli böyle hareket halinde rahatsız olabileceği şeyleri kafesten çıkarttım kapısını açıyorum anında çıkıyo ve kafesteyken aşırı ötüyo hiç susmuyo neden böyle yapıyo olabilir ki

Şehmus BAKIR

İkon Üye
Yetkili Kurucu
Kurucu Üye
Üretici
Kursağa kendiniz dokunup şişliğin ne sebeple olduğunu anlayabilirsiniz. Boş hava mı(balon gibi) yoksa yem dolu mu? Antibiyotik tedavisi bittiyse vitamin ve probiyotik düzenli olarak verelim 👍

rivriv06

Aktif Üye
Kursağa kendiniz dokunup şişliğin ne sebeple olduğunu anlayabilirsiniz. Boş hava mı(balon gibi) yoksa yem dolu mu? Antibiyotik tedavisi bittiyse vitamin ve probiyotik düzenli olarak verelim 👍
Daha bitmedi 10.güne tamamlamam gerekiyormuş kursağına dokunduğumda genel olarak boş az miktarda yem var

Üst Alt